1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA fordybelse i Ådalen kursuscenter ved Ejby fjord | 11. - 20. november 2022 - deltag 2 - 9 døgn

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Kirke Hyllinge, Danmark
Fra:11/11/2022 kl. 14:00
Til:20/11/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:380

Vær med i et forløb med yoga fordybelse, hvis du ønsker redskaber til et mere bevidst liv udenfor yogamåtten. Oplev et yogafællesskab som en vesterlandsk ashram i Ådalen kursuscenter skønt beliggende ved den fredede Ejby Ådal og den uspolerede kyst ved Ejby fjord 50 minutter i bil fra København.

Ådalen tilbyder de helt ideelle rammer til fordybelse, hvor vi indrammer dagen med meditativ yoga og gennemgår dagens asana/pranayama/nyaya = symbolske eventyr fra bønnen og hvor vi kan fordybe os sammen i yogafilosofi og implementering af de 8 trin. Hele sadhana-konceptet bygger på at lære sig selv bedre at kende, at sætte og måske flytte sine grænser med friheden til at være sig selv 100% tro! At overvinde sin angst, ikke blot i forbindelse med eksempelvis at stå på hovedet, er noget, som vi kan tage med os udenfor yogamåtten.

Flere og flere søger mere ro i deres hverdag...
Derfor tilbydes her et helt nyt koncept med en regelmæssig yogisk livsstil, som kan blive grundlaget til at bringe mere plads og ro, dvs. yogaen ind i hverdagen. Dagene indrammes af meditativ yoga 2 timer morgen og aften samt 2 timers yoga filosofi klasse om formiddagen. Programmet er sat op som i en typisk yogaashram, hvor vi starter hver morgen med to timers meditation, pranayama og yoga sammen, olietygning og fællesbrunch, formiddagsfilosofiklasse og fri om eftermiddagen til at slappe af, gå op i den smukke ådal eller en tur langs vandet, hvor der er mange stier at vælge imellem.

Formiddagsklassen har særligt fokus på trin 1 = yamas og trin 2 = niyamas, der står som etik med praktiske leveregler. Disse to grundtrin er basis for sadhana og hele udgangspunktet for livet i en yogaashram, hvor man ikke kun arbejder med sin fysiske styrke og smidighed men mere med hvem vi er som mennesker...

Oprindeligt er yoga en vej til selvrealisering, hvor man kan lære at navigere med kroppen og åndedrættet som kompas til at mærke sig selv...
Yoga er ment som et værktøj til at blive bevidst om sine tanker & følelser og til at lære sig selv at kende, både sine stærke & smidige sider men endnu vigtigere sine stive og svage sider - netop for at kunne gøre noget ved det.

Vi kan lære at overvinde os selv og hvad der står i vejen - og vi kan blive mere bevidste om os selv og vores grænser... at det er vores pligt at sætte grænser, som er mulige at flytte, men som aldrig skal overskrides...!

Sadhana...
Yogaen integreres i livet udenfor yogamåtten, som en måde at leve på, hvor man er sig selv tro...
Her er særligt fokus på niyama, yogaens 2.trin, der handler om dit forhold til dig selv - vi gennemgår og bruger alle 5 punkter som udgangspunkt i vores arbejde med os gennem hele retreatet. 

TAPAS - selvdisciplin
SAUCHA - rensning fysisk såvel som mentalt
SANTOSHA - tilfredshed/accept/værdsættelse
SWADHYAYA - selvstudium, hvor mørket = svagheder/ubalancer/angst konfronteres
ISHVARAPRANIDHANA - spirituel praksis i al handling

Sammen - og alligevel hver for sig
Det vil sige at vi praktiserer bevidst nærvær også udenfor yogamåtten, hvor vi på alle måder øver os i at være tro mod os selv og alligevel sammen - i nuet! Der er altid mulighed for at være alene, og ingen deltagelsespligt i noget som helst. 

En yogisk hverdag i et fællesskab kan være en særlig chance for at vende hjem til sig selv, at være sig selv - og hvile i det, selvom man er sammen med andre!

Stilhed (mauna) er en del af det yogiske liv, hvorfor der er perioder i stilhed, bl.a. om morgenen inden yoga og 2 timer om eftermiddagen. Stilheden ses som at faste sindet for at få ro indeni - med et stabilt afbalanceret skema af faste sunde rutiner og måltider forsvinder det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af fred og glæde genoplad batteriet på en meditativt yoga retreat med afslapning i naturskønne omgivelser...

​Hvem:
YOGA fordybelse er til dig, der ønsker at lære om yoga som en anvendelig filosofi med praktiske redskaber til livet udenfor yogamåtten. Alle uanset baggrund og niveau kan deltage - begge køn er velkomne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger