1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga filosofi & psykologi - praksis og teori Sommerhold i uge 27

Arrangør:Aftenskole i Fountain House
Placering:København
Fra:4/7/2022 kl. 10:00
Til:8/7/2022 kl. 14:00
Antal visninger:147

YOGA FILOSOFI & PSYKOLOGI - PRAKSIS OG TEORI  SOMMERSKOLE AFTENSKOLE I FOUNTAIN HOUSE I UGE 27

Yoga er mindst 2500 år gammel og der må være en grund til, at det fortsat er her. I dette kursus får du mulighed for at fordybe dig i yoga som en praksis og som en filosofi og som en måde at være i verden på. Dette sommerkursus i uge 27 er en en kombination af praksis og teori med vægt på praksis. Dette kursus er for dig som har lyst til at opleve nogle enkle øvelser som du kan tage med ind i din hverdag. 

Du vil lære om yogaens 8 grene, baseret på den klassiske yogatekst - The Yoga Sutras of Patanjalis- og få mulighed for at anvende yogaens filosofi og psykologi gennem enkle praktiske øvelser for krop, sind og sjæl.

Alle er velkommen og du behøver ingen erfaringer.

KLIK HER FOR INFORMATION OG TILMEDLING

Om underviseren: Krystyna Kowalski certificeret Yoga terapeut med ‘International Association of Yoga Therapist’ og er bl.a. certificeret Fascial Flow® Guide, Traume Sensitiv Yoga facilitator, mentor og som har speciale i bevægelse for dig som har psykisk sårbarhed.

Vores kurser gennemføres på små hold (højst 8 deltagere), fordi der tages hensyn til deltagernes særlige behov i forhold til undervisningen. Hvem kan deltage?Kurserne er målrettet psykisk sårbare mennesker. Det betyder, at man selv skal have en oplevelse af, at man står med nogle psykiske udfordringer, der gør, at man ikke kan deltage på et almindeligt hold. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: