1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA RETREAT LUCCA 29. APRIL - 6. MAJ 2023

Arrangør:Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau
Placering:Lucca, Italien
Fra:29/4/2023 kl. 15:00
Til:6/5/2023 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:540

 


Yoga- og meditationsretreat i Lucca, Italien 29. april - 6. maj 2023.

Er du livsnyder, men samtidig ønsker en aktiv ferie med mening og mindfulness, så er denne tur til Lucca i Toscana noget for dig.

I en uge vil der blive kræset om dine sanser. Smagsoplevelser i de lokale specialiteter, smukke byer og vandreture, yoga i den skønneste sal og i naturen samt meditation og mindfulness.

Tag med mig på denne uges yogaferie i Italien med yoga to gange om dagen, hicking, vinsmagning og sightseeing i Toscana. Jeg tilbragte 2 uger i dette område i sommeren 2021, og der er virkelig fantastisk. Olivenlunde omkring dig, en varm brise og masser at udforske.

Alle niveauer kan være med! Villa Tramonte inviterer dig til at nyde, finde ro og harmoni, og er et unikt sted, hvis du vil opleve det bedste af, hvad Toscana har at byde på. Det er ideelt beliggende kun 10 km fra den charmerende middelalderby Lucca, 45 minutter fra Pisa Lufthavn, 1,5 time fra Firenze og 1,5 time fra den betagende Cinque Terre-region.

Mød dig selv med oprigtig intention, glæde og forkæl dig på yogarejsen med skønne behandlinger, selvkærlige ritualer og gudinde mantras. Denne uges yogarejse giver dig en unik mulighed for at lade batterierne op, give slip på hverdagen og skabe indsigt og opmærksomhed igennem et lærerigt og meningsfuldt yogaprogram.

Priser:

Deleværelse/dobbeltværelse + delt badeværelse: 12.750 kr per person 

Deleværelse/dobbeltværelse + ensuite badeværelse: 14.000 kr per person 

Enkeltværelse + ensuite badeværelse: 15.500 kr per person 

Prisen inkludere:

7 nætter i villa Tramonte

3 lækre vegetariske måltider om dagen (undtagen en frokost og en middag vi spiser ude på egen regning)

Frisk frugt/grøntsagsjuice til morgenmad​Ubegrænset frugt, vand + urtete hele dagen

En fælles udflugt

Lokal vin til middag, hvis det ønskes

Alt yogaudstyr

Shuttle til og fra Lucca togstation til villa Tramonte 

BOOK DIN PLADS HER: https://www.artofheartyoga.com/workshops-retreats

For at sikre din plads skal der betales et depositum på 2000 kr.

Det resterende beløb skal være indbetalt senest 28. februar 2023. 

Har du spørgsmål så send mig en e-mail på artofheartyoga@gmail.com, hvis du er interesseret i mere information.

Om Julie:
Nærvær er nøgleordet i Julies undervisning og hun møder dig dedikeret for at gøre din oplevelse unik. Hun har adskillige yogauddannelser bag sig og åbnede i 2019 sit eget yogastudie i Dragør. Du kender hende måske fra hendes undervisning i Hamsa yoga studie, The Yoga Flat eller Yogafactory i Hellerup.

Med baggrund som Rasa Yogalærer vil du blive undervist i en Bhakti yoga form, som væver asanas (yogastillinger) sammen med mantra, mudra, historiefortælling, åndedrætsøvelser, meditation og yogafilosofi. Julie skræddersyer et inspirerede yogaprogram for hele opholdet så du lærer mange aspekter af yogaen at kende, som styrker dig som menneske, og inviterer dig til at finde tilbage til dig selv.

Du vil opleve en kærlig intimitet og føle dig i tryg i Julies hænder. Således vil det også være muligt at sætte fokus på din personlige udvikling og arbejde intensivt med problemstillinger i kroppen, og sindet.

Giv dig selv denne oplevelse for at give plads til ny læring, udfordrer din praksis og mærk roen brede sig i luksuriøse omgivelser.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger