Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Boost din vitalitet, Yogaretreat, Cirali, Tyrkiet

Arrangør:Yoganesh.dk, Mokshayoga.dk
Placering:Cirali, Tyrkiet
Fra:1/10/2017 kl. 17:00
Til:7/10/2017 kl. 14:00
Antal visninger:1272

Boost din vitalitet Yogaretreat

TYRKIET // Cirali 

Retreatet er udsolgt!

Cirali er en lille landsby beliggende midt i et af de sidste uberørte naturområder i sydvest Tyrkiet, med 3,5 km afsondret strand og beskyttet af WWF for Caretta, havskildpadder, som yngler her.  

 

UNDERVISERE: Signe Rasmussen og Senay Jensen

.......................................................................

This body we have, right now, is exactly what we need to be fully human, fully awake, fully alive  

Pema Chodron

Giv dig selv de bedste betingelser for at føle dig nærværende og levende i smukke, varme Cirali. En rejse med yoga, meditation og stilheds vandring i bjergene ved havet. 

Vi bor i Villa iz; Bungalows i en tropisk grøn have, tæt på den reneste og smukkeste strand i middelhavet.

Praksis

Temaet på dette retreat er; Velvære, vitalitet og naturen i os. Igennem en super vitaliserende og styrkende praksis, vil du øge din kropsbevidsthed og dit velvære!

Du vil opleve at føle dig stærkere og mere smidig efter dette retreat. Din styrkede kropsbevidsthed kan give dig en god fornemmele af at hvile ind i dig selv, mere groundet, tryg, fri og i balance.

Ud over yoga, kan du forvente at blive undervist i teori omkring chakras og du kan forvente vandring i stilhed i den underskønne natur, samt meditation.

Indkvartering:

Vi skal bo i Villa Iz, som er en stor, rolig, grøn og helt lukket have med fine træ bungalows, der er designet til at give maksimal komfort og privatliv. Her er både hyggeligt og smukt. Vores værelser bliver gjort rent hver dag og fra vores bungalows har vi udsigt til bjerge, granatæbletrær og morbærtrær. Personalet er meget søde og gør alt hvad de kan for at vi skal have det godt.

Vores gruppe har hele stedet for os selv, så vi er sikret fred og ro. Fra Villa Iz er der 10 minutters gang ned til den smukkeste og reneste strand.

Måltider:

Brunch og middag er inkluderet i prisen. Alle måltider laves fra bunden, af friske lokale råvarer. Maden er sund og lækker og understøtter vores velvære og sundhed. 

Dette retreat er for alle niveauer, begyndere såvel som øvede.

Pris:

5400 Dkk. per person. 

Prisen inkluderer: Inkvartering i dobbeltværelse, brunch, aftensmad og undervisning fra søndag aften, den 25 september til fredag aften den 1. oktober. Hver dag er der undervisning morgen og aften.

Du kan flyve direkte til Antalya fra KBH og fra Billund. Du vil også kunne finde billege flyrejser ved at flyve over Istanbul.

Læs mere: https://www.mokshayoga.dk/boost-din-vitalitet

 

 

 

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet