Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie på Malta

Arrangør:Aalborg Yogastudio og SunCharter
Placering:Mellieha
Fra:16/9/2017 kl. 06:00
Til:23/9/2017 kl. 09:25
Antal visninger:1465

Forkæl dig selv med en afslappende yogaferie på Malta i skønne omgivelser. Giv dig selv lejlighed til at slippe hverdagens mange gøremål, trække opmærksomheden ind i dig selv og fokusere på, hvad lige netop du, din krop og din sjæl har behov for i en hel uge. Stift bekendtskab med yogaens verden, hvis den er ny for dig, eller fordyb dig i din yoga- og meditationspraksis midt i naturens storslåede herligheder af klipper, palmer, strand og vand…
Vi starter dagen med ca. 2,5 timers yoga, åndedrætsøvelser og meditation i den morgenfriske natur eller i vores yogalokale med udsigt over vandet.
Yogaformen er hatha yoga med diverse facetter, herunder yoga i flow, styrkende yoga, blide stræk, pranayama og afspænding. Herefer er der morgenmadsbuffet.
Der vil som udgangspunkt være en yogafri dag, hvor man kan sove længe eller tage på udflugt. Tre gange i løbet af ugen vil der desuden være ca. to timers afstressende yin yoga i skumringstimen, hvor fokus især vil ligge på
fordybelse, nærvær, lange dybe stræk, åndedrættet og meditation.
Undervisningen krydres i ugens løb med introduktion til f.eks. mindfulness, yogafilosofi eller lign. Derudover er du selv herre over din tid til udflugter, solbadning, hygge med en god bog etc.

Malta er en perle i Middelhavet. Opholdet er på den nordlige del af øen på hotellet Mellieha Bay, som har en fremragende beliggenhed tæt på en lækker, gylden sandstrand og alligevel kun 3 km væk fra den travle by Mellieha.
Hotellet rummer i alt 2 poolområder. Fra hotellets ene pool er der adgang til hotellets strand, hvor man kan bade i det klare Middelhav. De hyggelige værelser byder alle på en eminent udsigt ud over det azurblå hav. Værelserne er små, men flotte og moderne indrettet.
Du skal selv medbringe dit yogaudstyr. Der vil være mulighed for at låne måtte, klodser og bånd umiddelbart inden afrejse. Udstyret fragtes frem og tilbage i egen bagage.

Prisen inkluderer:
Fly t/r fra Aalborg
20 kg. bagage + 5 kg. håndbagage
Mad ombord på flyet
Transport til og fra hotellet
Ophold i dobbeltværelse med havudsigt
Halvpension (morgen- og afensmad)
Yogaundervisning 

Pris: 7.899 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 1.099 kr.

Tilmelding sker ved kontakt til SunCharter på gruppe@suncharter.dk eller på tlf. +45 69149682. Senest 8 dage efer booking skal et depositum på 1000 kr. være indbetalt og senest 60 dage inden afrejse skal restbeløbet være
SunCharter i hænde.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter
først-til-mølle-princippet. Bemærk, at vi tager forbehold for
aflysning ved færre end 10 deltagere.
Vi glæder os til en dejlig yogaferie med dig!
Varme hilsner fra Charlotte, Lene og SunCharter


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger