1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5-dages Yogaferie 4-8/7 - Limfjordsudsigt - ferie & fordybelse - fra 2.690 kr. Rekreation, afstressning, ny energi. Alle kan deltage

Arrangør:Aarhus Yogaskole - www.yogaskolen.dk - 29101060
Placering:Mors - Limfjorden
Fra:4/7/2022 kl. 19:00
Til:8/7/2022 kl. 13:00
Antal visninger:1883

For rekreation, afstressning og ny energi.
Kurset kræver ingen forudsætninger udover lysten til at være med.Læs mere om kurset på www.yogaskolen.dk, eller kontakt os på tlf. 29 10 10 60 eller info@yogaskolen.dk.

STADIG LEDIGE PLADSER. 

Priser inkl. undervisning, ophold & forplejning:      Alm. pris: 2.690 kr., rabatpris 2.415 kr. for stud./arb.led/pens.

Reservér enkeltværelse: + 1000 kr.

Reservér værelse for 2 eller 3: Ingen merpris. 

Desuden er det muligt at bo i telt eller shelter, med fjordudsigt), eller campingvogn.

I 5 dage fra mandag kl. 19 til fredag kl.13 får du mulighed for at gå i dybden med yoga, afspænding, mindfulness og meditation. Og samtidig tid til at stresse af, dase, nyde naturen, få masser af ro og frisk luft, gåture, bade mm. Du er i et skønt naturområde og kan tage det helt med ro. Og samtidig er du med i en intensiv proces, fyldt med nye oplevelser. En retreat med yoga, meditation og mindfulness, en oase i en travl hverdag.
Samspillet mellem yogaens harmoniserende og afstressende øvelser for krop og sind, den enkle og velsmagende vegetar-kost der sikrer en mild detox, fraværet af medier/cafeer/butikker samt den dejlige natur muliggør en forbløffende dybtgående rekreation i løbet af bare en weekend. Lad det gerne komme an på en prøve. 
Alle kan bruge yoga, afspænding, mindfulness og meditation med et fint udbytte - kvinder, mænd, ældre og yngre. Få en praktisk og ligetil indføring i den righoldige og varierede klassiske yogatraditions dynamiske og harmoniske øvelser for krop & åndedræt, for afspænding, koncentration & meditation.

Lærere på weekenden er Laxmi & Gunnar Petersen fra Aarhus Yogaskole, der i over 30 år har undervist i Vestergade 45, 8000 Aarhus C, samt på en række feriekurser i Danmark og Sverige. Siden 2007 har vi haft over 1850 deltagere på vores feriekurser på Mors. 

Kursusstedet SUSVIND ligger på Mors med egen mindre strandsø og strand, og panoramaudsigt over Limfjorden. Stedet er nybygget i 2003 på toppen af kystskrænten, og er en moderne mindre kursusejendom. I alt kan vi være ca. 15-20 personer på kurset. Vi bor 2 eller 3 samme på værelserne, alt efter antal tilmeldte.

HVORDAN komme til SUSVIND: Kører du ikke selv henter vi gerne vederlagsfrit i Nykøbing Mors. hvortil der er timedrift med tog / bus fra de fleste større byer. Hør nærmere. BUS direkte KBH/Sjælland - MORS fra ca. 200 kr. hver vej: KBH - Viborg med www.kombardoekspressen.dk, herfra Xbus (940X) til Nykøbing Mors.

TILMELDING & INFO: Aarhus Yogaskole - 29101060 - www.yogaskolen.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: