Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SUIKIDO YOGA LØRDAGSTRÆNING

Arrangør:SUIKIDO, CHRIS VALLES
Placering:PRÆSTØ
Fra:17/6/2017 kl. 10:00
Til:17/6/2017 kl. 18:00
Antal visninger:380

Suikido Way of Flowing Life Energy
BREATH – FLOW – DYNAMICS
Workshop lørdag den 17. juni 2017

KOM UD AF BYEN OG IND I SKOVEN

Kom til en dags dyb, flydende, vitaliserende Suikido praksis lørdag den 17. Juni 2017. Træningen foregår i den smukke japanske dojo her på Bosei, midt i Faksinge Skov, kun en times kørsel fra København.

Træningen vil være et dynamisk flow af Suikido Yoga og Suikido Energiøvelser. Vi runder dagen af med en sauna gus.

Suikido er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener Kampkunstens ægthed, power og rene fokus; Qi Gongs flydende bevægelser, blødhed og indre energetiske videnskab; Yogaens systematik, vævsterapi og fleksibilitet; og Dansens forbundenhed, elegance og fluiditet.

Suikido træningen imødekommer alle; fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.
 

PROGRAM FOR DAGEN

Kl. 10:00 Suikido

kl. 13:00 Egen medbragt frokost

kl. 14:00 Suikido

kl. 16:30 Sauna Gus

kl. 18:00 Tak for i dag
 

PRIS: Kr. 750,-

Prisen inkluderer al undervisning samt sauna bad.
 

TILMELDING

Skriv til Anette på contact@suikido.com eller tilmeld dig HER:

https://www.bosei.dk/korte-kurser/korte-kurser-med-ekstern-arrangoer/suikido-loerdagstraening/
 

Hvis du vil sikre dig en plads på vores lørdagstræning den 17. juni skal du indbetale kr. 750,- via mobilepay 50662690 eller på konto: 6140 4195655 med angivelse af navn + kursusnavn.

 

Se og læs mere om Suikido på Suikido's FACEBOOK profil

Se forskellige Suikido videoer på Suikido’s VIMEO kanal

 

SUIKIDO YOGA

Suikido Yoga er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener kampkunst; yoga; tai chi og dans.

Træningen består af dybe, flydende, præcise bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum. Bevægelserne udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste.

Suikido's bevægelsesunivers har basis i cirkler, rotationer, spiraler, sammenfoldelse, udfoldelse, bevægelses-fluiditet, forbundenhed, helhedskoordination og generering af energi gennem bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er harmonisk og anatomisk korrekt bevægelse; biomekanisk optimering og funktionalitet samt neuromuskulær og sansemotorisk forfinelse og avancering.

Træningsessensen i Suikido er kvalitet, substans og indhold. Undervisningen er grundig, nærværende og kundskabsbaseret med fokus på læring af hensigtsmæssig bevægelse, udvikling og forfinelse af kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet.

Suikido er en yogisk træningsform der imødekommer alle: fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Suikido Yoga undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal) 
 

SUIKIDO ENERGIØVELSER

Suikido Energiøvelser er en træningspraksis og lære i at mærke og dirigere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen. Træningen er blød og flydende og til tider mere dynamisk i sit antrit. Strækkende og forlængende øvelser, forflyninger, aktivering af kroppens midte, helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi er essentielle elementer i Suikido Tai Chi. 

Suikido Tai Chi undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal).
 

SAUNA GUS

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og æteriske olier med forskellige velgørende dufte og egenskaber hældes på saunaovnen.Vi anvender renset vand og 100% økologiske essentielle olier af bedste kvalitet. Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem.

Sauna temaet igangsætter og stimulerer kroppens egne renselses- og udskillelsesprocesser igennem sved, kredsløb, åndedræt, lymfesystem m.m. I løbet af sauna badet renser vi også huden med himalaya sten salt.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger