Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SUIKIDO YOGA SOMMERKURSUS

Arrangør:SUIKIDO, CHRIS VALLES
Placering:PRÆSTØ
Fra:24/7/2017 kl. 10:00
Til:28/7/2017 kl. 19:00
Antal visninger:504

SUIKIDO Way of Flowing Life Energy

BEVÆGELSE – LÆRING – VITALISERING

Sommerkursus uge 30 fra d. 24. – 28. juli 2017

 

Denne sommer kan du tilbringe en uge i Suikido’s dynamiske univers. Centralt i vores sommerkursus er bevægelse, læring, inspiration, vitalisering og fornyelse igennem Suikido yoga, Suikido kropsbalancering, Suikido Tai Chi energiøvelser, sauna bade og gus, økologisk plantebaseret kost, læringsfora, samvær, skov og frisk luft.

 

KOM UD AF BYEN OG IND I SKOVEN

Vores sommerkursus afholdes på Idrætshøjskolen Bosei, smukt og fredfyldt beliggende i Faksinge Skov, ved Præstø – kun 1 times kørsel fra København.
 

SOMMERKURSET ER EN UNIK KOMBINATION AF:

·      Suikido Yoga

·      Suikido Kropsbalancering

·      Suikido Tai Chi Energiøvelser

·      Læringsfora

·      Sauna Bade

·      Frisk skovluft

·      Økologisk plantebaseret kost
 

Kurset er at betragte som en vitaliseringsuge og samtidig som reel kundskabsbaseret undervisning i harmonisk bevægelse.

For dagsrytme og skema for kurset skriv til Anette Munch på contact@suikido.com

 

PRIS: Kr. 4.900,-

Prisen inkluderer al undervisning, sauna bade, læringsfora, fuld økologisk forplejning samt indlogering på delt dobbeltværelse.

Enkeltværelse er til rådighed mod betaling af ekstra gebyr.

 

TILMELDING

Skriv til Anette på contact@suikido.com eller tilmeld dig HER:

https://www.bosei.dk/korte-kurser/korte-kurser-med-ekstern-arrangoer/suikido-yoga-sommer-kursus/

Hvis du vil sikre dig en plads på vores sommerkursus skal du indbetale depositum på kr. 1.000,- via mobilepay 50662690 eller på konto: 6140 4195655

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på dette kursus. Pladserne fordeles efter først til mølle.

Se og læs mere om Suikido på Suikido's FACEBOOK profil

Se forskellige Suikido videoer på Suikido’s VIMEO kanal

 

SUIKIDO YOGA

Suikido Yoga er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener Kampkunstens ægthed, power og rene fokus; Qi Gongs flydende bevægelser, blødhed og indre energetiske videnskab; Yogaens systematik, vævsterapi og fleksibilitet;  og Dansens forbundenhed, elegance og fluiditet.

Træningen består af dybe, flydende, præcise bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum. Bevægelserne udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste.

Suikido Yoga har basis i cirkler, rotationer, spiraler, sammenfoldelse, udfoldelse, bevægelses-fluiditet, forbundenhed, helhedskoordination og generering af energi gennem bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er harmonisk og anatomisk korrekt bevægelse; biomekanisk optimering og funktionalitet samt neuromuskulær og sansemotorisk forfinelse og avancering.

Træningsessensen i Suikido er kvalitet, substans og indhold. Undervisningen er grundig, nærværende og kundskabsbaseret med fokus på læring af hensigtsmæssig bevægelse, udvikling og forfinelse af kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet.

Suikido er en yogisk træningsform der imødekommer alle: fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Suikido Yoga undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal) 

 

SUIKIDO KROPSBALANCERING

I Suikido Kropsbalancering vil vi arbejde med simple greb og teknikker til at afspænde og balancere bindevæv, muskulatur, led og nervesystem. Suikido kropsbalancering fordyber og bidrager til den harmoniserende og vævsterapeutiske virkning af de kropsøvelser, der udføres i Suikido yoga og i Suikido energiøvelser.

Suikido Kropsbalancering foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal) 

 

SUIKIDO ENERGIØVELSER

Suikido Tai Chi Energiøvelser er en træningspraksis og lære i at mærke og dirigere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen. Træningen er blød og flydende og til tider mere dynamisk i sit antrit. Strækkende og forlængende øvelser, forflyninger, aktivering af kroppens midte, helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi er essentielle elementer i Suikido Tai Chi. 

Suikido Tai Chi undervisningen foregår, hvis vejret tillader det, udendørs i vores magiske skov have omgivet af de gamle høje træer.

 

SAUNA GUS

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og æteriske olier med forskellige velgørende dufte og egenskaber hældes på saunaovnen.Vi anvender renset vand og 100% økologiske essentielle olier af bedste kvalitet. Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem.

Sauna temaet igangsætter og stimulerer kroppens egne renselses- og udskillelsesprocesser igennem sved, kredsløb, åndedræt, lymfesystem m.m.

I forbindelse med sauna badet renser vi også huden med himalaya sten salt.

På sommerkurset afholder vi 3 sauna-bade sessions.

 

ØKOLOGISK PLANTEBASERET KOST

Der vil ugen igennem blive serveret velsmagende og nærende plantebaseret kost, tilberedt af friske og 100% økologiske råvarer. Vores passionerede kok har gennem de sidste 4 år taget sig af os på allerbedste vis. Han lægger en glæde og ære i kontinuerligt at udvikle sine veganske måltider og know-how.

 

Se og læs mere om Suikido på Suikido's FACEBOOK profil

Se forskellige Suikido videoer på Suikido’s VIMEO kanal

 

 

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger