Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Jivamukti Yoga Weekend Retreat

Arrangør:Imagine Yoga v/Stinne Bøtker Høj og Rikke Knudsen
Placering:Røsnæs
Fra:30/6/2017 kl. 14:00
Til:2/7/2017 kl. 15:00
Antal visninger:553

Hurra! Det er med stor glæde og sommerfugle i maven, at vi, Rikke og Stinne inviterer til denne forsommer-weekend med en masse yoga på dejlige Røsnæs Naturskole.

Står din sommerferie for døren, og kender du det med at bruge store dele af ferien på at komme ned i gear, og så er ferien pludselig slut? Eller trænger du bare til en weekend i skønne naturoplevelser med tid til ro og grounding? Så er denne weekend perfekt for dig! 

Med dette retreat vil vi forene alle de mange aspekter af yoga, som vi holder allermest af. Lige fra den fysiske, sveddryppende Jivamukti Yoga til den blide, beroligende Yin Yoga. Vi vil tage dig med på en rejse på et skønt lydtæppe af Indien, der møder Vesten og yin, der møder yang. Gennem meditation og chanting vil vi berolige dig mentalt og sørge for, at du får en god og afslappende weekend med lækker og nærende mad i de skønneste naturomgivelser sammen med andre ligesindede yogis. 

En weekend med selv-omsorg og næring indad, så vi bedre kan gå ud i verden og være noget for andre.

Om Røsnæs
Retreatet bliver afholdt på Røsnæs Naturskole, som ligger ca. 25 km fra Kalundborg. På naturskolen er vi omgivet af vand til begge sider, skøn og rolig natur med mange muligheder for gåture i området, bl.a. ud til Røsnæs fyr, som ligger ude på spidsen, eller bare en hyggelig snak med gederne og fårene, der går rundt i baghaven. 

Link til naturskolen: http://www.rns.dk

Transport
Vi kærer overbevist biler, der vil blive arrangeret fælles transport, så vi kan fylde bilerne op fra København eller hvor det giver mening, at folk mødes. Alt dette koordinerer vi i vores Facebook-gruppe, som man bliver inviteret til, når man er tilmeldt.

Praktisk
Ankomst til naturskolen kan ske fra fredag d. 30/6 kl. 14. Programmet starter officielt fredag kl. 15 og slutter søndag d. 2/6 kl. 14.

Der bliver serveret alle måltider fra fredag aften til søndag frokost samt kaffe og te weekenden igennem. Måltiderne vil bestå af lækker og varieret vegansk mad.

Indlogering sker på fælles værelser med 4-6 personer på hvert værelse i køjesenge med delte badeværelser. Vi inviterer til at værelserne som udgangspunkt er stille-områder, men vi vil også lade det være op til deltagerne på hvert værelse at beslutte det sammen.

Alle skal medbringe:
- håndklæde
- sengelinned
- egne toiletsager
- yogatøj til tre dage, både til fysisk bevægelse og mere løstsiddende
- indesko
- tøj efter vejret
- yogamåtte og tilbehør, hvis du bruger det
- vandflaske og/eller termokop

Pris
Early Bird frem til d. 1/4 2017: 2000,-
Efter d. 1/4 2017: 2500,-

Inkluderet i prisen er al undervisning, kost og logi på naturskolen. 
Transport til og fra naturskolen er ikke inkluderet.

Tilmelding
Hvis du ønsker at komme med på dette retreat, så send en mail til: stinnebh@hotmail.com med fulde navn og email. Så sender vi info med betalingsoplysninger. 

Hvis man bliver forhindret, er man velkommen til at give sin plads til en anden. Vi refunderer ikke deltagergebyret.

--------------------

Om dine undervisere
Rikke Knudsen
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og er 300-timers certificeret Jivamukti yogalærer og 100 timers Hatha Yoga. Desuden har jeg undervist i dans, rytmisk gymnastik og musik i mange år. På dette retreat ønsker jeg at skabe et frirum, hvor vi har tid til at fordybe os i forskellige aspekter af yogaens verden og hoppe på små spirituelle rejser, hvor vi trygt vil guide jer hele vejen igennem et univers af musik, lyd, bevægelse, yoga og meditation. Jeg glæder mig meget til at tage jer med på denne rejse sammen med Stinne og ser frem til at møde jer hver og én.

Stinne Høj
Jeg har haft yoga inde på kroppen siden 2008, og har siden mit møde med Jivamukti Yoga i 2013, været dedikeret til denne metode. Jeg er 300-timers certificeret Jivamukti yogalærer, 50-timers yin-uddannet samt børneyogalærer. Jeg ønsker at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, jeg selv har fået - og stadig får - gennem yoga. På dette retreat ønsker jeg sammen med Rikke at skabe et rum for os alle, hvor vi kan lege med og udforske krop og sind gennem yogaens mange facetter. Jeg ønsker at skabe gode oplevelser med yoga, sang og musik og bare have det rart sammen. 

--------------------

Om Jivamukti Yoga
I løbet af en Jivamukti-time kan du forvente at få kroppen blødgjort gennem kraftfulde, legende asanas udført til lækre playlister, få smurt stemmebåndet når vi chanter, opleve en åbenhed i kroppen gennem vejrtrækningsøvelser samt blive afspændt og afslappet med meditation, afspænding og massage.

Efter en time vil du føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yogapraksissens mange aspekter. Vi vil arbejde med hele kroppen i takt med vejrtrækningen og bevæge os i et dynamisk flow, som hjælper os til at give slip på vores tankemylder og vender vores fokus tilbage til nuet.

Om Yin Yoga
I Yin yoga foregår alle stillinger siddende eller liggende. Vi arbejder på et dybere niveau med at løsne bindevævet, led og sener. Stillingerne holdes i op til fem minutter for netop at kunne komme et lag dybere ind i kroppen, der hvor en fysisk krævende praksis ikke altid når til. 

Yin er et fint supplement til en mere yang-præget praksis som f.eks. Jivamukti Yoga, og samtidig også en oplagt mulighed for os til at give slip på alt hvad der foregår omkring os og alt hvad vi skal forholde os til. I Yin vender vi opmærksomheden indad, og inviterer til en mere medfølende og blid tilgang til os selv og vores praksis.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger