2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

START YOGA UDDANNELSE 2 ÅR med tid til fordybelse

Arrangør:Yoga Being
Placering:Frederiksberg C
Fra:17/9/2022 kl. 10:00
Til:17/9/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1651

2-årig Yogalærer uddannelse med Kirsten Slots  480 timer.

Hos Yoga Being har vi uddannet yogalærere i mere end 30 år. Underviserne på uddanelsen har lang erfaring og bygger bro mellem det bedste fra Østen og Vesten: Klassisk yoga og yogafilosofi- og den nyeste forskning indenfor medicin, neuroscience og psykologi. Hos os får du et højt fagligt niveau og et trygt socialt samvær i gruppen.

Den 2-årige uddannelse giver dig et indgående kendskab til yoga. Som første års elev har du tid til at fordybe du dig i din egen process med yogaen, og på andet året lærer du at undervise andre. 

Du får en grundig erfaring med yogaøvelserne og den bagvedliggende fysiologi og anatomi,  og en forståelse af, hvordan du kan integrere yogafilosofi i din hverdag. Du får et solidt netværk som du får glæde af, både under og efter uddannelsen. 

Send en mail til kirsten@yogaworkshop.dk, eller ring og få en snak om det er noget for dig. Tlf. 3034-4003

Hvem kan blive yogalærer?    Som yogalærer har du et fantastisk job, hvor du kan inspirere andre mennesker til at forbedre deres livskvalitet fysisk, psykisk og spirituelt, samtidig med at du selv udvikler dig. Du behøver hverken at være specielt smidig eller at følge en bestemt spirituel retning for at være yogalærer. Det der kræves, er et nysgerrigt og åbent sind, en lyst til at udvikle dig og et ønske om at hjælpe og inspirere andre.

Du kan vælge at tage yogalæreruddannelsen for at fordybe dig i yogaen eller fordi du har et ønske om at undervise i yoga eller mindfulness.

Hvad slags Yoga?  Vores tilgang til yoga har flere ben at stå på. De væsentligste tre er: 1 Yoga Therapy: dvs du lærer at at bruge yogaen til at forebygge og helbrede sygdomme og skavanker. 2 Alignment: dvs yoga stillingerne bringer kroppen tilbage til den harmoni den er født til, og vi bruger forskellige props: bånd, klodser mm til at undrestøtte kroppen, når det er nødvendigt, samt 3 Mindfulness: dvs at MÆRKE yogaen og hvad den gør for dig i krop og sind. Yoga er et holistisk system, med en forståelse af at krop og psyke hænger sammen.

Kernen i yoga er at komme i balance og dermed finde ro, klarhed og energi. Når du arbejder med yoga kan du lære at slippe spændinger, fysisk og psykisk, som blokerer dig fra at leve dit fulde potentiale. En af de positive bivirkninger ved et job som yogalærer er, at du selv er i en kontinuerlig udviklingsproces, og en stor glæde er, når du hjælper andre til at få det bedre.

                                Indhold:

  • Yogaøvelser (yoga asanas)
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Yogatherapy (Yoga for specifikke skader og sygdomme)
  • Yogaanatomi og fysiologi
  • Afspændings- og meditationsteknikker
  • De forskellige retninger indenfor yoga
  • Yogafilosofi, Vedanta, og Ayurveda
  • Kost, urtemedicin og alternative behandlingsformer, der kan støtte yoga
  • Pædagogik, psykologi, undervisningsteknik

Uddannelses start og tid: Uddannelsen starter lørdag d.17. september og foregår derefter torsdage fra 15.00 – 19.00. Desuden indgår der en weekend i efteråret. Skriv og få tilsendt detaljeret undervisningsplan. I februar er der undervsiningsfri. I denne periode får du bedre tid til at deltage så meget som muligt på skolens ugentlige yogahold, samt at mødes i mindre grupper og øve undervisning.

Ud over at deltage på yogalærer holdet opfordres du til at deltage på så mange almindelige yogahold hos Yoga Being som muligt. Dette er inkluderet i prisen.  På uddannelsen vil du møde gæstelærere fra ind og udland, som er specialister på deres felt.

Uddannelsen omfatter ca. 480 timer fordelt på 2 år. Den afsluttes med eksamen i juni, og en rapport over et yoga undervisningsforløb (praktisk, ikke teoretisk).

Uddannelses start: 17. september 2022

Pris: 40.000 kr. Kan betales som et engangsbeløb, eller i rater fx. 10.000 pr. halvår, 5000 kr pr semester eller 2000 kr pr måned
Depositum: 2000 kr ved tilmelding, ikke refunderbart.

Sted: Yoga Being. Prinsesse Maries Allé 13, 1908 Frederiksberg C
Kontakt: Skriv til Kirsten, Kirsten@yogaworkshop.dk for at tilmelde dig info mødet - og få tilsendt mere info - eller ring 3034 4003 og få en snak om, hvorvidt uddannelsen kunne være noget for dig.

Læs mere her: https://www.yogaworkshop.dk/

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger