1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAFERIE PÅ LESBOS MED KIRSTEN SLOTS

Arrangør:Kirsten Slots
Placering:Molivos i Grækenland
Fra:7/7/2024 kl. 15:00
Til:16/7/2024 kl. 23:00
Antal visninger:1505

Dyrk yoga på Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer. Pris fra 8.895,00. Bestil rejsen her; https://www.yogaworkshop.dk/yogarejser/yogaferie-graekenland

Du kan glæde dig til en uge i smuk og fredfyldt natur, med yoga, gode oplevelser, trygt socialt samvær og ikke mindst... rigtig god mad. Vi bor i den maleriske middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugte.

Overalt møder blikket skønhed og æstetik, og der er masser af hyggelige små familieejede restauranter holdt i den gamle græske stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.

Du kan deltage i fællesspisning med andre fra gruppen, eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for at alenetid. Du vælge mellem 2 forskellige uger. Yogaferie eller kombinationen Yoga- og Vandreferie: 3 dage med yoga og 2 dage med vandreture. Har du to uger til rådighed, kan du lave den optimale kombination,

Yoga undervisningen foregår fra kl. 9.00 – 12.00, under åben himmel på et højdedrag i enduftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga.  Du får fem dage med yoga, og midt på ugen en hel fridag uden yoga undervisning.

Yoga programmet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlings metoder; en god miks af Hatha, Iyengar, Yin og Mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga til begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selvom du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, og det kan man blive ved med at træne. Og yoga i naturen, det er bare skønt. Yoga programmet tilrettelægges, så der tages individuelle hensyn, og du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender hjem fra yogaferie. Læs om Kirsten her: https://www.yogaworkshop.dk/kirsten-slots

Du rejser med Spies rejser, og du kan vælge et af Spies dejlige hoteller i Molivos eller pensionatet Nassos Guesthouse. Læs mere om hoteller og priser her: https://www.yogaworkshop.dk/yogarejser/yogaferie-graekenland

Kan jeg rejse alene? Et kæmpestort JA. Mange har været på deres allerfærste alene rejse i Molivos, og det er det helt perfekte sted at få den erfaring. Yogarejsen er tilrettelagt så der er tilbud om sociale aktiviteter og fælles spisninger for alle der har lyst. Det er en del af konceptet at vi spiser sammen og der dannes venskaber på kryds og tværs. Har du brug for alene tid er det også helt accepteret. Det er din ferie, og du bestemmer hvordan du vil bruge din tid. I Molivos  føler man sig straks velkommen, fordi rstauranterne er familiedrevne, og du får nemt en snak med tjeneren eller ejeren, hvis du har begivet dig ud for at drikke en kop kaffe på egen hånd. Molivos er en lille hyggelig by, og du kan ikke undgå at støde ind i nogen fra gruppen.

Oplevelser i Molivos: Tag ud at sejle og oplev Molivos fra hav siden. Til solnedgangen kan du tage op til en af de små bjergbyer Vafios eller Petri, og nyde panorama udsigten over bjergene og lytte til fårenes klokker i aftentimen.

I Molivos er en tur op til borgen et must. Flere aftener om ugen er der koncerter med dygtige musikere fra hele Grækenland. Måske er du heldig at løbe ind i en af Molivos spændende events. Food Festival i juli, Klassisk Musik festival i august, og Euforia Festival/Yoga Festival i september.

Der er så meget dejligt at nyde i Molivos, så hvorfor ikke tage to uger, når nu du er afsted?

Jeg håber at vi ses i Molivos. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger