Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Desværre aflyst, YOGAFERIE KUN 5.589 incl fly, hotel, kursus

Arrangør:Kirsten Slots
Placering:Molivos i Grækenland
Fra:13/8/2020 kl. 07:00
Til:20/8/2020 kl. 17:00
Antal visninger:598

Her har du et fantastisk tilbud: Yogaferie i Molivos med fly, mad på fly, transfer, hotel med morgenmad og kursus fra kun 5.589,00 kr. 

Vi dyrker yoga under åben himmel i den skønne pinjelund, og nyder god mad og dejligt social samvær. 

Du kan bestille rejsen og læse meget mere på min hjemmeside: https://www.yogaworkshop.dk/yogarejser/yogaferie-graekenland

Lesbos, en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer. Du kan glæde dig til en uge i smuk og fredfyldt natur, med yoga, gode oplevelser, fællesspisninger, trygt socialt samvær og ikke mindst... rigtig god mad. 

Vi bor i den maleriske middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugte. 

Overalt møder blikket skønhed og æstetik, og der er masser af hyggelige små familieejede restauranter holdt i den gamle græske stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.

Du kan deltage i fællesspisning med andre fra gruppen, eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for at alenetid. 

Jeg håber vi ses i Molivos Kærlig hilsen Kirsten


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger