1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

HormonYoga Workshop

Arrangør:Livfuld, Phie Skovgaard
Placering:København, Islands Brygge
Fra:4/11/2017 kl. 10:30
Til:4/11/2017 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1051
HormonYoga er en metode til, på en naturlig måde, at harmonisere hormonproduktionen hos kvinder med det formål at mindske eller helt eliminere de gener, vi kan opleve i, før og efter overgangsalderen måske pga. hormonelle ubalancer.
Oplever du gener i forbindelse med overgangsalderen? – så kom og deltag i en workshop med hormonyoga. Her vil du få en grundig gennemgang af teknikker og hormonyogaprogram, så du selv kan praktisere hormonyoga hjemme. Du får udleveret et materiale med grundige beskrivelser og illustrationer af de forskellige teknikker og hormonyoga øvelser.

Metoden indeholder elementer fra Hatha Yoga, Kundalini Yoga og Tibetanske Energiteknikker. Vi anvender specielt udvalgte yogastillinger, der udføres dynamisk og vi kombinerer dem med intensive åndedræts- og energiteknikker. Metoden har en dybtgående virkning på det endokrine system (hormonsystemet) og på prana (livsenergi).

Sted: Havnestadsklinikken, Kigkurren 6-8, Islandsbrygge, København S
Pris: 975 kr inkl. materiale, god te, økologisk frugt og chokolade,

HormonYoga programmet er udviklet af Dinah Rodrigues (www.dinahrodrigues.com.br) til kvinder i og omkring overgangsalderen.

Læs mere på og tilmeld dig via www.hormonyoga.nu

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger