1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Treat med Akupunktur

Arrangør:Trine Mee Sook / Yoga Vesterbro
Placering:København
Fra:19/11/2017 kl. 10:00
Til:19/11/2017 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:546

Vi tager tre timer ud af kalenderen til at komme helt ned i gear og genopfylde kroppens tabte energi. Kroppen taber nemlig energi gennem arbejde, travlhed, bekymring og stress.

Vi vil på dette YIN TREAT arbejde med at styrke vores indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv. Jing er en form for energi, vi ikke kan fylde op gennem kost og hvile i sig selv, men som vi kan beskytte gennem visse fysiske og mentale praksisser, som for eksempel yin yoga og kinesiske behandlinger - heriblandt akupunktur.

Dette YIN TREAT vil bestå af en introduktion til dagens tema, to timers blid yin yoga og en dejlig lang savasana, hvor du får en fuld akupunkturbehandling med Sahars helbredende nåle. Akupunkturbehandlingen tager minimum 30 minutter.

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og vi lover dig at du er i trygge og kærlige hænder.

Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Yoga på Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.

Pris: 600 kr. inkl. te og snacks

Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk 

Billetter her https://clients.mindbodyonline.com/ASP/main_enroll.asp?studioid=717093&tg=28&vt=&lvl=&stype=-8&view=day&trn=0&page=&catid=&prodid=&date=10%2f5%2f2017&classid=0&prodGroupId=&sSU=&optForwardingLink=&qParam=&justloggedin=&nLgIn=&pMode=0&loc=1

www.meesookyoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger