1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vinterretreat i KBH med yoga og meditation

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Læssøesgade, Nørrebro
Fra:12/1/2018 kl. 16:30
Til:13/1/2018 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:662

Vi er midt i den mørkeste tid på året. Vinterens mørke inviterer os til at vende blikket indad, gå ind i stilheden og lytte. På dette vinterretreat kigger vi tilbage på den foregående cyklus, afslutter og slipper det gamle år, bevæger os i stilhed og drømmer det nye år for os. Vi ser på, hvad der gerne vil blomstre, når lyset og energien bliver rigelig igen. Vi kan næsten kalde det et nytårsretreat.

Vi arbejder med kroppens bevægelser gennem yoga, dybe åndedrag og vejrtrækningsøvelser, afspændinger, guidede meditationer, samtaler med os selv og hinanden. Vi tilbringer dagene på yogamåtten, med papir og blyant, i refleksion sammen, i stilhed. Det er tid til at være og lytte.

Retreatet finder sted fredag 12. januar kl. 16.30-19.30 og lørdag 13. januar kl. 10.30-16.30. Det er en god ide at planlægge dagene, så du kan skabe mest muligt ro omkring dig selv og gå tidligt i seng fredag aften. Du kan eventuelt vælge at overnatte på hotel i KBH for at sikre, at du kan fokusere din opmærksomhed på din proces uden ydre forstyrrelser.

Vinterretreatet er:
- For dig, der ønsker at tage en pause et par dage, hvor du kan stoppe op, tjekke ind hos dig selv og lytte til det, der er
- For dig, der ikke har lyst til at haste fra et år og videre til det næste, men ønsker at kigge tilbage på 2017 og afslutte året med bevidsthed – hvordan har året været, hvad har du lært, hvad vil du slippe, afslutte og fejre?
- For dig, der har lyst til at starte det nye år i stærk forbindelse med dig selv og med god kontakt til både krop og hjerte
- For dig, der vil lytte til, hvad der kalder på dig nu – hvad er dit fokus i den nye cyklus, hvilke områder af dit liv trænger til nyt liv, hvad længes efter at komme til udtryk, hvad drømmer du om, hvad venter på at blive født?
- For dig, der vil lægge en konkret plan for dig selv og det, der er vigtigt

Vi bruger yogaen og åndedrættet som fundament sammen med værktøjer fra den mayaindianske tradition til at mærke ind i det, der bevæger sig, så det ikke bliver en mental proces alene, men vi skaber mulighed for at trække de drømme ud i lyset, som bor tættest på hjertet.

Vi skal være i Læssøesgade 14 på Nørrebro. Tag din egen yogamåtte med, hvis du foretrækker det, og et sjal til afspænding. Ellers er der yogamåtter, tæpper og puder. Prisen er 960 kroner inklusive frokost om lørdagen, te og snacks.

Måske har du været med før, måske har du aldrig været på retreat med mig. Alle er velkomne. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Indbetaling på bankkonto 5471 1699107.

Jeg glæder mig!

Kærlig hilsen
Christina Hernvig


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger