1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommer Kundalini Yoga

Arrangør:Baggårds Ro
Placering:København Ø
Fra:30/5/2018 kl. 19:00
Til:27/6/2018 kl. 20:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:264
Onsdag d. 30 maj kl. 19.00 starter et nyt Kundalini Yoga forløb op. Vi dedikere de efterfølgende 5 onsdage at arbejde med yoga, åndedrættet og meditationer.

Sommeren er en tid til at åbne vores hjerter og bringe fornyet kreativitet & oplevelser ind i vores liv.

Vi fejre de lyse tider og solen ved at arbejde med opløftende yogasæt og meditationer der matcher formål og energi for denne tid.

Kundalini Yoga kaldes også ”Bevidsthedens yoga”. Det er en yogatype der ved hjælp af enkle redskaber hjælper med at afbalancerer nervesystemet, kirtelsystemet samt styrker krop og sind. I kundalini yoga arbejdes der på at øge flowet af vitalitet og livskraft, på at øge din bevidsthed og på at styrke din intuition ved brug af aktive, dynamiske og meditative yogasæt, åndedrætsteknikker, meditationer med og uden mantraer samt dyb afspænding og afslapning.
De helbredende virkninger af Kundalini yoga er blevet bevist af mange studier på store hospitaler; feks. har flere svenske universitetshospitaler rapporteret gode resultater med Kundalini yoga for både stress og hjertepatienter.
I Kundalini Yoga, som undervist af Yogi Bhajan, arbejdes der med faste yogasæt kaldet kriyas. En given kriya har et helt specifik formål og en særlig hensigt.
På dette hold har vi fokus på at afbalancer det parasympatiske nervesystem, på at lade op og tanke energi. Det er i den dybe afslappende tilstand at kroppens egne regenererende og helende mekanismer bedst kan træde i kraft.

Pris for alle 5 gange: 550 kr.
Tilmelding er bindende

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger