Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tina Lund

Adresse: København, 1302 København K
Kommune: København
Email: tina@tinalund.dk
Telefon:
Hjemmeside: www.tinalund.dk
Antal visninger:7608
Stilarter:
Virksomheds Yoga
Yin yoga
Vinyasa yoga
Hatha yoga
Dynamisk yoga
Astanga yoga
Personlig Yoga undervisning

Firmayoga

Firmayoga kan være en god fælles start på arbejdsdagen, eller et tilbud at være sammen om efter fyraften. Yoga opleves af mange som afstressende og fokuserende og er velegnet til at strække kroppen godt igennem før eller efter en travl arbejdsdag, hvor man er på benene hele tiden eller sidder fastlimet til en kontorstol. 

 

Kroppen er ikke skabt til at sidde mange timer på en kontorstol, og det giver stive hofter og hasemuskler, ryggen falder sammen og ørerne bevæger sig for tæt på ørerne. Firmayoga tager især fat i at få åbnet og styrket ryg, haser, hofter og skuldre og giver indgang til øget kropsbevidsthed og øvelser, man kan tage videre med over i sin hverdag.

 

Mulighederne er mange, når timen skal sammensættes. I kan være ét firma eller måske samle en flok fra flere forskellige virksomheder. Klassen kan være enten dynamisk eller blidere alt efter ønske, og vi tager fat i nogle af ovenstående problemområder og går derudover efter at skabe generelt velvære. Timen kan være på 60 minutter eller op til 1½ time. 

 

Det kan også være en enkeltstående firmabegivenhed eller et forløb over en afgrænset periode. 

 

Hvis I har et egnet lokale i jeres virksomhed, kan jeg undervise der, eller vi kan se om vi kan se om vi kan leje os ind i et passende lokale i nærheden. 

 

Send mig en mail på tina@tinalund.dk, hvis I er interesserede og lad os se nærmere på, hvad I kunne tænke jer.

På min hjemmeside Tina Lund - yoga i København kan du læse mere om min baggrund, firmayoga og finde information om yoga generelt.

 

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger