1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Aerial Restorative Yoga Workshop med Sisse Siegumfeldt

Arrangør:Blå himmel Yoga hos Kula
Placering:Kula Yoga i Værløse
Fra:13/8/2022 kl. 12:00
Til:13/8/2022 kl. 14:30
Antal visninger:166

Lørdag d. 13. august, kl. 12.00-14.30

Med Sisse Siegumfeldt

I Restorative Aerial yoga hænger slyngen kun 30 cm. over gulvet og fungerer som en slags yogapølle. Slyngen gør det muligt at flyde lidt i den restorative stilling og gør oplevelsen helt unik. Samtidig krammer slyngen hele kroppen og vugger dig blidt til ro.

 

Find fuldstændig indre ro  med den restorative, eller genopbyggende yoga der skaber blød balance i nervesystemet. I flydende, hvilende stillinger, som vi bliver i noget tid, åbner kroppen sig blidt. Nervesystemet falder til ro, og stilheden overtager sindet, selv-healingen går igang. Denne version af Aerial er markant anderledes end alm. Aerial Yoga, som er dynamisk og legende, den er også anderledes end normal Restorative Yoga, hvor man ligger mere statisk. Aerial Restorative er groundende, men flydende – du vugger i tyngdekraftens favn.

Mens kroppen i den klassiske Restorative yoga er støttet op af yogaprops såsom pøller, tæpper og klodser, bruger vi i Aerial Restorative slyngen som det primære redskab. Den hænger lavt over jorden og giver en flydende fornemmelse af blødhed, mens den samtidig støtter hele kroppen når vi bruger den som hængekøje. De små bevægelser man kan lave i slyngen i de hvilende stillinger tillader en fin udforskning af især rygsøjlen. Vi inddrager også åndedrætsøvelser og meditation, for at genoplade og finde smilet i hjertet.

Hvem er workshoppen velegnet for?

Denne meditative og beroligende workshop er god for dig der vil finde ro i dig selv. Du er hjerteligt velkommen hvad enten du føler dig stresset, angst, urolig eller bare vil forkæle dig selv med hvile og egenomsorg. Der kræves ikke forudgående kendskab til Aerial eller til yoga, blot et ønske om ro og hvile.

Vi har al udstyr, men en flaske vand er god at have, måske dit yndlingstæppe eller tørklæde, eller hvad der lige gør dagen ekstra rar for dig. Vi serverer lidt the før og efter workshoppen.

Lørdag d. 13. august, kl. 12.00-14.30

PRIS: 400,-

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/aerial-restorative-yoga-workshop-med-sisse-siegumfeldt-d-13-8-2022/


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger