Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

TILBUD YOGAFERIE KUN 4.499 incl fly, hotel, kursus UDSOLGT

Arrangør:Kirsten Slots
Placering:Molivos i Grækenland
Fra:20/8/2017 kl. 07:00
Til:27/8/2017 kl. 14:00
Antal visninger:285
Her har du et fantastisk tilbud: Yogaferie i Molivos med fly, mad på fly, transfer, hotel og kursus. Tilbudspris for afrejse 20. august 4.499,00 kr.

Det her er sommerens bedste nyhed fra min side. Jeg har indgået et samarbejde med Spies om mine yogarejser til Molivos, og Spies giver i den anledning et tilbud, der er svært at afslå. Ja, det er næsten ikke til at tro. Konceptet er som det plejer. Yoga under åben himmel i den skønne pinjelund, god mad og dejligt social samvær.

Grunden til at Spies lavet dette tilbud, er at de gerne vil have gang i turismen på Lesbos, som desværre stadig lider under at mange er bange for at rejse derned. Dette helt uden grund. Jeg var i Molivos for 3 uger siden med et hold yoga- og vandrefolk, og der var fred og ro og dejligt. Der kommer INGEN flygtninge til Molivos, da kysten bliver bevogtet på den tyrkiske side. Vær med til at udbrede dette budskab, Molivos fortjener det. Du kan læse meget mere om denne yogarejse på min hjemmeside http://www.yogaworkshop.dk/yogaferie-pa-lesbos-info

Tilbuddet gælder for Spies hotellerne Adonis Poseidon, Iris og Maria Kiki, så længe der er plads på kurserne. Spies har blokeret flysæderne til os, så køb i dag :-) Du kan stadig vælge at bo på Nassos Guesthouse, eller på et andet Spies hotel, det vil så blive til den almindelige dagspris fra Spies.

Yogaferie afrejse 20 august. Pris 4.499,00 kr
Yoga- og Vandreferie afrejse 27 august Pris 4.699,00 kr
Yoga- og Vandreferie afrejse 3 september Pris 4.899,00 kr
Der er tillæg for enkeltværelse på 900,00 - 1100,00 kr
Book din Yogarejse hos Spies ved at sende en mail til Thomas Henriksenth@spies.dk eller se rejsen her: https://www.spies.dk/sport/yoga

Se skønne billeder http://www.yogaworkshop.dk/fotos-yogaferie-lesbos PS. ses bedst på en computer, da den ikke tilpasser sig tablets og smartphones (endnu)
Jeg håber vi ses i Molivos
Kærlig hilsen Kirsten

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger