1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin yoga, poesi og hjertets melodi - 4 dage på Langeland | 12. - 16. august 2022

Arrangør:MUNONNE - Ina Hass
Placering:Tranekær, Langeland, Danmark
Fra:12/8/2022 kl. 15:00
Til:16/8/2022 kl. 13:00
Antal visninger:225

Yin yoga ferie – Lydhealing – Vandring – Stilhed – Meditation
 
Sukkerfabrikken ligger i Tranekær på Langeland. Den ombyggede og nu smukt renoverede sukkerfabrik, har hørt under Tranekær Slot, som er nærmeste nabo i den idylliske lille landsby. Bygningen ligger i de skønneste omgivelser med de “Medicinske haver” med gamle urter og lægplanter, i baghaven og lige ved Sydhavsstien, som indbyder til de smukkeste vandreture. Du vil her opleve en storslået natur, som får dig til at mærke storheden indeni dig selv.

Vi vil i de 4 dage du er på Yin yoga ferie, arbejde med yin yogaens dybe stræk, poesi og bevægende musik, lyd, lydhealing og med meditation og vandring i stilhed.
De 4 dage er en lille selvudviklingsrejse, et boost og skub ind i dit hjerte, hvor du kommer til at høre det hviske sandheden om dig selv og dit liv, eller mærke hjertet danse din helt egen dans.
Det er kun muligt at deltage medmindre du er i stand til at deltage fra start til slut.

Yin Yoga er som én lang meditation, hvor det bliver muligt at synke dybt ind i kroppen, skabe stilhed i sindet og give slip på spændinger, tanker og følelser.

Ved at forblive i de enkelte stillinger i lang tid, får du kontakt til dine Yin dele, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Fysisk påvirkes knogler, bindevæv og ligamenter! Følelsesmæssigt mærker du accept og medfølelse og hjertet åbnes og viser os sandheden om os selv og vort liv! Energetisk påvirkes de tre nederste chakraer, som vækker det feminine, kreativiteten og seksualiteten.

Poesi og tekster af forskellige forfattere og poeter, blandt andet Rumi, Kabir og Hafiz, mine egne digte og bevægende musik, hjælper dig med at give slip og synke dybere ind i de enkelte yogastillinger.

Der vil hver dag være fokus på et nyt Chakra (bevæger vi os fra hjertet op til kronen). Således vil både Yin yogastillingerne, musikken, poesien og dagens meditation, være valgt med fokus på det pågældende chakra.

Alle kan være med, også selvom du aldrig har dyrket yoga før!
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger