1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaretreat med yoga og lydhealing i Odsherred | 20. - 23. januar 2022

Arrangør:Munonne - Up Dog Yoga ved Cecilie Svendsen
Placering:Nykøbing Sjælland, Danmark
Fra:20/1/2022 kl. 16:00
Til:23/1/2022 kl. 13:00
Antal visninger:334

Tag med yogalærer og yogaterapeut Cecilie Svendsen på 3 dages vinter retræte på Kirsebærgården i Odsherred. En forlænget weekend med yoga, lydhealing og gående meditation, i den skønne natur.
 
Kirsebærgården ligger fredfyldt i Odsherreds smukke natur, tæt på hav og strand, på halvøen Nakke mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland. Der er fem kvarters kørsel til København og en halv time til færgen Odden-Århus.
 
Som vinteren lægger sig over de danske byer og marker, og vejret bliver koldt og blæsende, får vi brug for at vende blikket indad, gå i hi og lade op. Vi får brug for en stille tid, med nærvær og fokus på os selv, så vi kan samle kræfter og energi til når foråret kommer. På denne tid af året er det vigtigt at lytte til kroppen og nære sindet med alt det gode, som vinteren har at byde på.
Jeg har derfor sammensat et mini retræte, i smukke omgivelser på Kirsebærgården i Odsherred, hvor det handler om omsorg og velvære og om at styrke vores indre natur. Med alt det som er nærende og godt for kroppen og sindet og mest af alt, det som kan styrke kærligheden til os selv.  

Der vil være to yoga sessioner dagligt. Som vil være en lækker blanding af Yin og yang, og du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet, da jeg tilrettelægger programmet efter deltagernes individuelle behov. 

Vores morgen yoga sessioner vil være en flydende yoga praksis med fokus på at åbne og smøre, led, muskler og bindevæv og hvor vi  arbejder med åndedrættet, som en dybere del af vores praksis. Denne praksis er frigørende og kreativ og invitere til en dybere forståelse af dit sind og din krop. Vores aften yoga session vil være Yin fokuseret og her glider vi dybere ned og arbejder på at give slip og slappe af. Vi vil arbejde med en stærk intention og en fokuseret vejrtrækning, for at gennemtrænge de dybere lag af kroppens intelligens.
 
Vi vil opleve gående meditation i den omkring liggende natur og der vil være kakao cirkel og lyd healing, som er healende og befriende for sjælen. Vi vil lære varmende og støttende massage teknikker og afprøve den urgamle teknik “ olie tygning” som hjælper kroppen af med affaldsstoffer og bakterier. Vi vil fokusere på at restituere og lade op indefra og ud, gennem mad og aktiviteter.

Lærer
Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 900 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Hun har en varm og kærlig tilgang til sin undervisning og tror på at alle kan få glæde og gavn af yogaen. Cecilie underviser i Yoga og behandler bla. stress og angst, med Yogaterapi som hun tilbyder i private sessioner og på retræter. Hun er tidligere opstarter og ejer af Yoga studiet UpDogYoga, på Amager, som hun lukkede ned i August 2020 pga. Corona. Nu er hun bosat på sin båd i Syd Frankrig og laver Yoga retræter i Danmark ca. 2 gange om året. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger