1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hatha Yoga (mandag)

Arrangør:Amagerbroyoga.dk
Placering:Amagerbro
Fra:4/12/2024 kl. 17:00
Til:26/12/2024 kl. 18:30
Antal visninger:535

Hatha yoga hos Amagerbro Yoga

Kom til yoga for alle mandag aften på Amager. Vi laver Hatha Yoga, der til tider kan være kraftfuld, og du er velkommen, om du er begynder eller erfaren yogi. I rolige omgivelser på Amagerbro deltager du på dit faste ugentlige hold.

Jonas underviser nærværende og til tider kraftfuldt og elsker at finde den kropsbevidsthed frem i folk, de ikke selv vidste de havde. Der er et stort fokus på åndedrættet og du kan forvente at komme hele kroppen igennem.

Dette yogahold er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet. Undervejs laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser og vi slutter altid af med en lang afspænding. Yogaøvelserne foregår med ekstra opmærksomhed på at mærke din krop, mærke hvad stillingerne tilfører krop og sind, og kan have korte pauser med små meditationer mellem stillingerne for at mærke virkningerne af yogaen. Dette yogahold bringer krop og sind tilbage i balance, og er dybt afstressende for hele nervesystemet.

Hver mandag aften

Hver mandag kl. 17:00-18:30. Undtagen i skolernes ferier: uge 42, 51, 52, 7, 13 og 21.

Vi holder lukket i juli og august.

Hvem underviser?

Det gør Jonas. Han har en af Danmarks længste og grundigste yogauddannelser gennem Dansk Yoga. Han underviser på en måde, hvor alle kan være med og altid på dansk.

Vi mødes hos Amagerbro Yoga

Dette hold foregår hos Amagerbro Yoga på Amagerfælledvej 50, 1. sal, 2300 København S.
Du kommer op på første sal via en udendørs trappe fra Njalsgade. Her finder du indgangen til lokalet.

Du finder os lige mellem Islands Brygge, Ørestad Nord og Amagerbro.

Hvad koster det?

Det koster 400kr./måned. 
Hvis du er studerende, ledig eller pensionist, så får du det til nedsat pris til 265 kr./måned. Du er tilmeldt for en måned ad gangen plus en ekstra måneds opsigelse og du kan læse mere om vilkårene her og priserne her.

Hvordan kan jeg prøve et yogahold?

Du kan prøve et hold, før du tilmelder dig. Og hvis du vil droppe ind på holdet fra tid til anden, så er det også muligt. Både prøvetime og drop-in koster 125 kr./gang.

Tilmelding

https://www.amagerbroyoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger