1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

❄️ Yin Yoga Retreat

Arrangør:Signe Aagaard - yoga og kropsterapi
Placering:Kirsebærgården, Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland
Fra:21/2/2025 kl. 13:30
Til:23/2/2025 kl. 12:00
Antal visninger:494

Yin og restorativ yoga, meditation, smuk natur, udendørs spa og sauna.

INKLUSIV en behandling i kranio-sakral terapi

Tag en weekend på yin yoga retreat i Odsherred og giv dig selv en kærlig pause med fordybelse og ro. Det bliver nogle dage med yin yoga og restorativ yoga, åndedrætsøvelser og guidet meditation. Der vil være sauna, udendørs vildmarks-spa, smuk natur samt lækre økologiske og vegetariske måltider.

Dette retreat arrangerer jeg i samarbejde med min mor, som vil give alle en individuel behandling i kranio-sakral terapi. Kranio-sakral terapi er en nænsom og effektiv behandlingsform, der afspænder muskler, løsner for skævheder og afbalancerer nervesystemet.

Vinteren repræsenterer en tid med afslapning, hygge og fokus på det indre. Vi vil dykke ned i yin-yogaens magiske univers. Løsne op for spændinger omkring især hofter, bækken, nakke og skuldrer og samtidig massere bindevævet. Behandlingen i kranio-sakral terapi er individuel og tilrettelægges den enkelte.

En weekend med nærvær, selvomsorg og mindfulness. Vi skal skabe plads til fornyet energi og flow i livet. Plads til at være DIG.

Retreatet afholdes på Kirsebærgården, som er et retrætested midt i Odsherred smukke natur. Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for  tilbagetrækning og fordybelse. Vi skal dyrke yoga i den smukke lyse yogasal med gulvvarme (fra jordvarme) og med udsigt til markerne.Alle kan deltage uanset erfaring med yoga.

For program og booking: https://yogawithsigne.com/yin-yoga-retreat/  


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger