1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Enkelhed og balance, retreat med Ene Ravn

Arrangør:AYA House og Ene Ravn
Placering:Fredensborg
Fra:2/6/2023 kl. 18:00
Til:4/6/2023 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:220

 Midt i alle hverdagens aktiviteter og kompleksitet kan vi ind imellem komme i kontakt med en længsel efter en større enkelhed og mere space i vores liv. Når vi trækker os tilbage på et retreat, giver vi os selv en mulighed for at finde ind til det sted i os, hvor der er ro, hvor vi føler os samlede og tilstede. Det, der kan føles som et fristed, der giver os næring og glæde. Det tager tid at stilne sindet, at tillade sig selv at læne sig ind i den stilhed, der er derinde et sted under alle tankerne, alle historierne og al travlheden. Jo oftere vi finder vej ind til roen og stilheden i os selv, jo bedre kender vi vejen derind.

På dette retreat vil der være en gennemgående yoga og meditationspraksis med fokus på at grounde, samle opmærksomhed og forenkle. Retreatet begynder fredag aften med introduktion og en blid praksis på yogamåtte og meditationspude. Fra lørdag morgen til søndag eftermiddag foregår retreatet i stilhed. Dagenes program vil være en vekslen mellem korte oplæg, blid yoga, siddende meditationer og gående meditationer i den smukke natur udenfor AYA House.

Retreatet er for alle, nybegyndere og øvede med en intention om at deltage i det fulde program. Meditationerne kan foregå siddende på pude eller stol.

Retreatet er uden overnatning.

Tilmelding og mere info: https://ayahouse.dk/event/sommer-retreat-enkelhed-og-balance-med-ene-ravn/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger