1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Voice workshop v. Sudha

Arrangør:NAYA CPH
Placering:Frederiksberg
Fra:3/6/2023 kl. 10:00
Til:3/6/2023 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:217

Stemmen er et instrument vi alle bærer rundt på. Et instrument som vi alle kan “spille” på. Desværre har mange af os mistet den umiddelbare glæde ved at bruge stemmen kreativt. Ideer om, hvordan vi burde lyde for at passe ind, begrænser vores spontane udtryk.

Stemmen er hjertets kanal til at udtrykke sig. Når vi giver plads til, at der kan komme lyd igennem fra hjertet, kan vi kommunikere mere autentisk. Og autentisk og ærlig kommunikation er nøglen til godt samarbejde og forståelse for hinanden. Når vi så oven i købet synger sammen, oplever vi en følelse af Oneness. Vores hjerterytme synkroniseres.

I denne workshop kan deltagerene opleve, hvad det vil sige virkelig at lytte til, hvad der vil udtrykkes i det givne øjeblik. Og der er plads til at give det lyd. Det kan i mange tilfælde være utroligt forløsende og alle mulige emotioner kan komme op til overfladen, når vi synger vores hjertes sang.

Et andet aspekt er, at blive hørt. At blive modtaget med nærvær. En vigtig del af forløbet er at give sin fulde opmærksomhed til sine med-kursister og virkelig høre dem. Det er meget rørende og “empowering” at blive hørt. Vi inspirerer dermed hinanden, og samskaber spontant en symfoni af stemmer.

Udover glæden ved at synge og udtrykke sig, har de lyd frekvenser vi skaber en stærkt healende kraft. Vi bærer simpelthen rundt på et fantastisk værktøj, der kan bruges til dyb healing af os selv. Ved at synge sætter vi vibrationer igang i vores krop, som er styrkende for vores helbred.Ingen erfaring med sang eller stemme arbejde er nødvendigt. Har man en stemme og kan man trække vejret, kan man være med.

Sudha har i mere end 20 år rejst verden rundt og delt sin passion for meditation og musik. På sine rejser har hun samlet inspiration og lærdom fra mange forskellige kulture og spirituelle traditioner. Det har altid været igennem sang og musik, at Sudha nemmest fandt forbindelsen til hendes egen indre visdom. Hun har i sammenlagt 18 år haft base i Holland, England og Irland, hvorfra hun har rejst ud og givet koncerter og workshops i Australien, Asien, USA og største delen af Europa. Sudha har indspillet tre solo albums med materiale der spænder fra Indiske mantras til Hawaiianske sange, Sufi og Westafrikanske Yoruba chants, samt Buddhistiske mantras fra Tibet og Fjernøsten. Sideløbende har hun været gæste solist på en lang række albums i genre fra smooth jazz til dance. www.sudhasong.com

TILMELD HER


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger