1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og vandring i Bornholms klippelandskaber | 9. - 11. juni 2023

Arrangør:MUNONNE - Pyttegården v/Lene Feldthus Andersen
Placering:Gudhjem, Bornholm, Danmark
Fra:9/6/2023 kl. 15:00
Til:11/6/2023 kl. 13:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:195

Oplev Bornholms klippelandskaber og natur gennem vandring og yoga i det fri. Tag med på en pause fra hverdagen og del i et uhøjtideligt fællesskab i de hyggelige rammer på Pyttegården tæt på Gudhjem.

​Vi bruger Bornholms smukke natur til dejlige vandreture, hvor vi gør stop på udvalgte steder til åndedrætsøvelser, yoga og meditation. Vi bruger yoga til at fremme en god søvn, forberede kroppen til vandring og udstrække ømme muskler efter.

Det dejlige feriested Pyttegården, som er rammen om din yoga- og vandreweekend, er en ombygget bondegård med skøn havudsigt blot 300 m fra klippekysten. 

Program:
Fredag eftermiddag bliver du hentet ved færgen eller lufthavnen i Rønne og kørt ud til Pyttegården. Her venter der efter indtjekning en varm, nærende suppe, som vi spiser sammen, mens vi lærer hinanden at kende. Derefter slutter vi af med yoga nidra som forberedelse til en god søvn inden morgendagens lange vandretur i Bornholms klippelandskab. Yoga nidra bringer dig i en tilstand af dyb hvile gennem åndedrætsøvelser og kropsscanning.
 
Lørdagen starter du med energigivende morgenyoga, hvor vi laver øvelser der åbner op, så vi bedre kan ånde og få ilt til kroppen, bevæge hofterne frit og holde balancen under dagens vandring i Bornholms klippelandskab, hvor det går en del op og ned. Efter morgenmaden, som du anretter og spiser i fællesskab med de andre deltagere, er der afgang til dagens ca. 11 km. lange vandretur. Du vil opleve klipper, højlyng, skovsøer, løvskov og meget mere. Undervejs gør vi ophold på særligt udvalgte steder for at lave åndedræts-, yoga- og meditationsøvelser. Vandreturen blander på den måde fysisk aktivitet med fordybelse og eftertanke. Undervejs holder vi en frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte mad. Vi slutter af med havbad og sauna, inden vi vender tilbage til Pyttegården, hvor du får lidt tid til dig selv, inden vi tager til en lokal restaurant og spiser en fælles middag. Inden vi siger godnat og sov godt til hinanden, har du mulighed for en hyggestund over en kop kaffe, te eller et glas vin eller øl sammen med de andre deltagere.
 
Søndag morgen starter du med yoga, denne gang for at strække dine muskler ud efter vandreturen og få en god afspænding. Efter den fælles morgenmad inviterer vi dig på en tur langs kysten nedenfor Pyttegården, hvorefter vi kører dig til Rønne og du kan vende hjem, klar i krop og sind til en ny uge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger