1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

3 dages yoga retreat på Samsø | 25. - 27. oktober 2024

Arrangør:MUNONNE - Mellem-rummet Retreat / Helle Lehmann
Placering:Samsø, Danmark
Fra:25/10/2024 kl. 15:30
Til:27/10/2024 kl. 13:30
Antal visninger:41

En rejse med tid til dig

Efterårsperioden kalder på indre oprydning for at skabe ro og balance i krop og sind. En tid til at give slip på noget du ikke mere har behov for og øge bevidstheden om det du har allermest brug for.

Gennem yoga-, meditation og åndedrætspraksis opnår du mere fysisk og mental smidighed og får større adgang til dine indre ressourcer. Der skabes mere ro og tid til refleksion. Dermed styrker du dit mod til at træffe de rigtige beslutninger og skabe de ændringer der er nødvendige for at stå mere troværdigt med dig selv.

3 nærværende dage med plads til dig selv og til at nyde omgivelserne, yogaen, meditationerne og samværet. Der er mulighed for både at være sig selv, omgivet af stilhed, skønhed, fordybelse og væren, og gå ind og ud af fællesskabet. Yogastilen er stille yin, blid hatha og lækker ansigtsyoga.

Alle kan deltage, både begyndere og mere erfarne.

Det charmerende og smukke sted, Mellem-rummet på Samsø er rammen om rejsen. Stedet tilbyder et rum og omgivelser, hvor mennesker har mulighed for at tage en pause til at søge hen, finde ind og opleve ro, stilhed og fordybelse. Et mellemrum til at sanse og udforske balancen mellem krop, sind og sjæl. Der er fredfyldt, god plads både ude og inde og havet er kun en gåtur væk. 

Det er ganske enkelt luksus for krop og sjæl – midt i en fredelig, smuk natur. Vi vil være en mindre gruppe af deltagere og der tilbydes en lækker, sund og vegetarisk, antiinflammatorisk kost. Delikate måltider samt te, kaffe, frugt og snack. Alt forplejning er så vidt muligt økologisk og lokalt produceret.

Yogaen: Morgenyogaen vil være en blanding af blide yin stræk i forening med mere yang prægede stillinger til at få kontakt med hele kroppen og gøre krop og sind klar til dagen. Vi starter og slutter med en meditation.Eftermiddags- aftenyoga er en stille yin praksis i kombination med meditationer og åndedrætsøvelser (pranayama). Du får også mulighed for at opleve en yoga nidra (den yogiske søvn) og en lækker ansigtsyoga der ikke kun bidrager til færre hovedpiner, mere ro i sindet og en forbedret søvn, men også mere glød og udstråling. Alt yogaudstyr forefindes på stedet.​Al undervisning og fælles samlinger er naturligvis frivillig. Vi opfordrer dog til at deltage i så meget som muligt, for at få optimalt udbytte af retreatet. Der vil eventuelt være mulighed for at booke en kropsterapi om lørdagen, som afregnes separat. 

*******************************************************

** KLIK HER FOR MERE INFORMATION SAMT TILMELDING ***

*******************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger