Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

RESTORATIV YOGA UDDANNELSE 2019 - RINGSTED + KØBENHAVN

Arrangør:NIYAMA YOGA
Placering:Ringsted & Frederikksund
Fra:20/9/2019 kl. 14:00
Til:1/12/2019 kl. 14:00
Antal visninger:1041

NDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne endnu en 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - foryogalærere, behandlere m.fl.Uddannelsen varer 12 uger og næste gang er den 20.. september - 1. december 2019

.På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro ognærvær i mødet med sig selv - og verden.Vi skal fordybe os i, hvad den restorative yoga kan gøre for kroppen, psyken og sjælen.

Du vil lære om de forskellige stillinger, afspænding, differentiering, sekvensering og din rolle som facilitator.Uddannelsen består af både teori og praksis, med hovedvægten på oplæg, diskussion og øvelser. Herudoverer der hjemmearbejde forud for og under uddannelsen.Du vil efterfølgende kunne undervise restorative yogaklasser såvel som implementere restorativ yoga i andreklasser og sammenhænge. Essensen i denne uddannelse er:

NÆRVÆR ~ SANSELIGHED ~ HEALING ~ ACCEPT ~ VÆREN ~ HENGIVENHED

For at nå i dybden med den restorative yoga både praktisk, teoretisk og sjæleligt, består uddannelsen af 2 WEEKENDER på SøtofteKur og 1 FORDYBELSESDAG i Frederikssund i Niyama 
Dermed bliver omgivelserne,kosten og tiden en del af fordybelsen - samtidig med at du ikke skal tage dig af andet end at lære.Indholdet kan bruges i yogaklasser, kropsbehandlinger, terapier o.lign. Uddannelsens indhold vil naturligviskunne bruges i din egen hverdag og yogapraksis også.

Læs meget mere på http://niyamayoga.dk/yoga-uddannelse/restorativ-yoga-uddannelse ~

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG HJERTELIG VELKOMMEN ~


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger