Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga i Hornbæk

Adresse: Havnevej 6c, Baghuset, 3100 Hornbæk
Kommune: Helsingør
Email: mia@mourier.dk
Telefon: 29781545
Hjemmeside: www.yogaihornbaek.dk
Antal visninger:8479
Stilarter:
Familie yoga
Børne yoga
Dynamisk yoga
Drop-in Yoga
Meditativ Yoga
Mindfulness
Personlig Yoga undervisning
Vinyasa yoga
yoga for mænd
Virksomheds Yoga
Yoga ferier

Yoga i Hornbæk

Nu er det muligt at gå til yoga i Hornbæk. Og på grund af stor interesse, har vi valgt at starte flere yoga hold i Hornbæk.

Mindful Yoga

Vi underviser Mindful yoga, som består af klassiske Hatha-yogastillinger, der sammensættes til små serier – og kan opleves som meditation i bevægelse.

Hold

Mindful Yoga

Klassiske Hatha-yogastillinger sat sammen til små serier, i et dynamisk flow der kan give en dejlig oplevelse af meditation i bevægelse. Vi afslutter hver time med Yoga Nidra, som er en meditativ dybdeafspænding – en metode som giver maksimal afspænding på minimal tid. Efter hver time føler du dig dejlig afslappet og fokuseret.

Familie yoga – Forældre & Barn Yoga

Et hold der er tilpasset børn og deres forældre – en time hvor vi laver yoga sammen, for at det er sjovt, dejligt og ikke mindst for at være sammen! Vi laver yoga, både enkeltvis og som par øvelser – og hver gang laver vi sjove og udfordrende stillinger og prøver “vilde” ting så som Akroyoga. Hver gang afslutter vi med en skøn afspænding.

Yoga for teenagere 

Yoga for teenagere er et hold hvor vi fokuserer på styrke, balance og åndedræt. Og ikke mindst, ha det sjovt. At dyrke yoga som teenager er en gave. Gennem yoga lærer de deres kroppe at kende, uden krav til form og udseende, at ved hjælp af åndedrættet kunne styre sin bevidsthed og ikke mindst mærke sig selv.

En rejse for livet

Yoga er en rejse ind i dig selv, og hos Yoga i Hornbæk kan du begynde din rejse sammen med os, og opleve hvordan dit åndedræt kommer i balance og harmoni med din krop.

Fleksibilitet, Styrke, Balance og Ro

Har du lyst til at finde roen i dig selv, forbedre kontakten til dit åndedræt, øge din koncentration og blive mere smidig og stærk? Kom til prøvetime og mærk hvad yogaen kan gøre for dig.

Undervisere

Mia Mourier og Charlotte Jönsson som begge er uddannet på Helsingør Yogaskole.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger