Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Padma yogaskole

Adresse: Elisagårdsvej 12, 4000 Roskilde
Kommune: Roskilde
Email: info@padmayoga.dk
Telefon: 42 51 51 42
Hjemmeside: www.padmayoga.dk
Antal visninger:6625
Stilarter:
Hatha yoga

Padma er en lille yogaskole i hjertet af Roskilde, hvor du i rolige og rumlige omgivelser, kan lære, lege med og fordybe dig i traditionelle aspekter af yoga.

Vi har siden starten af 2007 tilbudt personlig og engageret undervisning i yoga og meditation. Skolen har egne lokaler, der er garderobe, toiletter og en yogasal med plads til 14 elever.

Yogaholdene er bevidst små, da det er mest tilfredsstillinde for os, som lærer, og dig, som elev, at give og få en mere personlig vejledning og tættere kontakt.

Der er kurser, for både begyndere, der aldrig har prøvet yoga før, samt mere øvede elever, som vil udvide deres forståelse for yoga og søger yderligere fordybelse i nogle af de finere aspekter af yoga og meditation.

Vi tilbyder kursusforløb, hvor du får mulighed for at stifte bekendskab med flere af yogaens mangfoldige discipliner, så som asana (fysiske stillinger), pranayama (åndedrætsøvelser), pratyahara (afspændinger som Shavasana eller Yoga Nidra), dharana og dhyana (koncentrationsøvelser og meditationer, som Jyoti Tratak, Hridayakasha Dharana eller Antar Mauna).

Der er ugentlige kurser, hvor du kommer fast én gang om ugen, i et forløb på 10 til 13 gange. Vi har forskellige workshops, én-dags klasser, hvor vi fokuserer på bestemte aspekter af yogatraditionen og fordybelseskurser, hvor du over tre eller fem dage, intensivt kan lære og lave yoga.
De ugentlige klasser varer oftest to timer og et kvarter, og på fordybelseskurserne, varer klasserne op til tre og en halv time.

Så du har rig mulighed for at fordybe dig i yogaprocesserne og ikke mindst dig selv.

Vores undervisning er baseret på 15 års undervisningserfaring og de oplevelser og indsigter, vi har fået i vores egen udforsken af yoga gennem snart 20 år.
Undervisningen bygger på en traditionel forståelse yoga, i aspekter der hører under: hatha yoga, satyananda yoga, raja yoga, bhakti yoga, tantra og advaita vedanta.

Vi foretrækker selv at sige at vi bare underviser i yoga.
I processer og ritualer, der fører dig tilbage til dig selv, til din inderste kerne, til en følelse af større samhørighed, glæde og væren.

Om Namo Narayan

Vi ses

Yogananda & Savitri

PADMA WEB


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger