Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hop a lala

Adresse: Stationsvej 107, 2830 Virum
Kommune: Lyngby-Taarbæk
Email: info@hopalala.dk
Telefon: 27307000
Hjemmeside: www.hopalala.dk
Antal visninger:5933
Stilarter:
Personlig Yoga undervisning
Meditativ Yoga
Hensyntagende Yoga
Drop-in Yoga
Børne yoga
Hatha yoga
Hatha Flow yoga
Tri Yoga
Anusara yoga

Velkommen til Hop a lala!

  • Et univers af musik, kaffe og kreativitet. 
  • Hop a lala er igen åben for hygge, leg og samvær.

Åbningstider

  • Man-fredag kl. 9-17.30*
  • Lørdag kl. 9-14

*udvidet åbning tirsdag og torsdag pga. Yoga

Yoga tirsdag & torsdag

Hop a lala kan nu tilbyde et holdforløb af 10 gange. I er velkomne til at komme forbi og prøve, det er yoga for alle, begynder som øvet. Vi fylder holdene op efter "først til mølle" princippet.

Tirsdag

  • kl.15.30-16.30 Yoga for 60+ Eller bare dem som helst vil en lidt blidere yogaforn.
  • kl.16.45 -17.45 Børne Yoga 4+ "Plant et yogafrø" for børn i alderen ca 4-7 år 
  • kl.18.00 -19.30 Hatha Flow 
  • kl. 20.00 -21.30 Hatha Power Flow 

Alle hold tirsdag er med den uddannede og erfarne instruktør Tine Hillebrandt.

Torsdag 

  • kl. 20.00-21.30 Tri Yoga 

​Tri Yoga er med den uddannede og erfarne yogalærer Anne-Dorte Rubæk. Hver lektion varer 1 1/2 time og prisen her 1. gang er 990,-

Om undervisningen og underviserne

Alle hold tirsdag er med den fysioterapeut uddannede og erfarne yoga instruktør Tine Hillebrandt.

Tine Hillebrandt beskriver sin undervisning således: En undervisningsgang begynder og slutter med en kort meditation. Her er der særligt fokus på åndedræt og mindfulness. Den fysisk træningsdel består af en serie af styrkende, og efterfølgende udspændende yoga øvelser. Jeg tager i yoga undervisningen afsæt i grundlæggende Hatha yoga, med inspiration fra Anusara og Iyengar. Der indgår ligeledes frekvenser fra vinyasa (flow) og yin yoga.

På holdene går samvær og styrkende yoga hånd i hånd. Vi arbejder med styrke, stabilitet, alignment og smidighed. Principperne bygger grundlæggende på Hatha yoga og har altid et element af flow og meditation. Der vil være udfordringer for både begynder og øvedet.

“Jeg går op i undervisning med god og hensigtsmæssig teknik og at der er plads til individuel vejledning.”

Børneyoga Jeg har taget en yogauddannelse hos Det lille Yogahus i Kbh. Og når jeg underviser børn indrager jeg ligeledes erfaring fra sit arbejde som skolelærer, pædagogmedhjælper og fysioterapeut i DGI legepatruljen.

“Yoga med børn skal først og fremmest være med et smil. Det vigtigste er at “så et yogafrø”. Det indebærer at børnene lære at lytte til deres krop, hvordan de finder ro, og at stole på sig selv og bliver bevidst om positivt samvær med andre.”

Baggrund Jeg er certificeret yogalærer og har gennem en årrække beskæftiget mig med yoga, meditation og mindfulness. Dette har blandt andet ført til rejser i Indien, Nepal og Canada.  Jeg har en baggrund som fysioterapeut og har herfra en bred viden om kroppen, og de anatomiske og fysiologiske faktorer. Jeg har i mange år arbejdet med undervisning og træning indenfor sundhedssektoren, i fitnesscentre og som freelance på virksomheder og er co-founder af www.MindfulFirmaYoga.dk

Anne-Dorte beskriver sin undervisning således: "Min undervisning tager udgangspunkt i Triyoga, som er en mediativ og dynamisk yogaform. Eleverne guides igennem øvelserne (kriyas) og undervejs holdes stillinger (asanas) for at opbygge både styrke og smidighed. Klassen foregår i et flow, hvor fokus er på samspillet mellem åndedræt og bevægelse. 

Triyoga er karakteriseret ved at man bevæger sig i bølger for at smidiggøre rygsøjlen og løsne spændinger. Klassen afsluttes med yoga nidra, som er afspænding og åndedrætsøvelser."

Om Hop a lala

"Hop a lala" er god kaffe, glad rytmik og et fint lille udvalg af tøj og sko i en hyggelig butik i Virum. 
Vi byder alle velkommen med et smil ♡

Mission

Formålet med rytmikken hos Hop a lala er at stimulere små børns glæde og udvikling gennem musik og leg.

Beskrivelse

Den hyggelige og intime café er det perfekte sted til en komsammen for mødregruppen, en impulsiv kop kaffe eller blot et afbræk fra hjemmet. Samtidig kan du blive inspireret af vores udvalg af børnetøj og sko, mens børnene har det sjovt på et af vores små rytmikhold i kreative og trygge rammer.

Rytmikholdene er blevet skabt i samarbejde med musikeren Marie Keis Uhre, og der bliver taget udgangspunkt  i Marie's musiske fortælling "Hvem Danser Twist & Hvem Danser Polka". Fortællingen er baseret på en historie de fik fortalt som børn, da de voksede op i Frederiksdal. Fortællingen fås også som bog, cd og app, 
Fortællingen er et kreativt univers af musik, tegninger, sang og dans og fås også som bog med cd og som app, så I selv kan bygge videre på historien derhjemme.

Impressum

Hop a lala er en lokal oase for hele familien, hvor voksne kan få kvalitetstid, mens børnene bliver stimuleret med musik, rytmik og fortællinger.
Det er Hop a lala's ønske at skabe et univers for primært småbørnsfamilier, hvor de kan føle sig trygge og afslappede. 
Men alle er velkommen og vi nærer også et stort ønske om, at være med til at skabe mere fællesskab i vores nærmiljø.

Kontakt og info


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger