Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Up Dog Yoga

Adresse: Holmbladsgade 12, 2300 Amager
Kommune: København
Email: cecilie_svendsen@hotmail.com
Telefon: 27 41 44 45
Hjemmeside: www.updogyoga.dk
Antal visninger:4766
Stilarter:
Hatha yoga
Børne yoga
Drop-in Yoga
Kundalini yoga
Terapeutisk Yoga
Zenmeditation
Yoga ferier
Yin yoga
Vinyasa yoga

I studiet hos Up Dog Yoga lægger vi vægt på den enkelte. Vi underviser med nærvær og tydelige instruktioner og holdene er velegnet for begyndere så vel som øvede. 

 

Vi har plads til 10 på hvert hold og det giver rig plads til individuel vejledning og virkelig god mulighed for at gå i dybden med din yoga praksis. Vi har lige nu 10 ugentlige drop-in hold med Hatha, Vinyasa, Yin yoga, De fem tibetanere og Kundalini yoga. 

 

En prøvetime koster 6o kr og herefter kan du beslutte dig for om du vil have et medlemsskab hos Up Dog Yoga eller om du vil fortsætte med et klippekort. Du behøver er ikke at booke dig på et hold, men dukker bare op 5-10 min før start på det hold som du har lyst til at prøve.

Dette gælder både ved fast medlemskab og ved løse timer. Du kan overføre penge til konto nummeret som står under priser eller betale kontant i studiet eller med mobile pay.

 

1-2 gange om året holder vi yoga retreats i Danmark eller i udlandet, hvor vi fordyber os i yogaens magi. I Marts 2015 tager vi på en fantastisk tur til Bali, gudernes land. Kig under events hvis du vil læse mere.

 

Du er altid velkommen til at komme ned forbi studiet og møde mig og få en snak og en kop the.

 

'Namaste

 

Cecilie


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger