1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Klinikken Frem 56 - Inge Sandager

Adresse: Frem 56, 2800 Lyngby
Kommune: Lyngby-Taarbæk
Email: is@ingesandager.dk
Telefon: 40618095
Hjemmeside: www.ingesandager.dk
Antal visninger:6160
Stilarter:
Virksomheds Yoga
Terapeutisk Yoga
Vinyasa yoga

Vi er mere end hoved
Din krop er dit tempel. Alligevel lever mange som om alt foregår oppe i hovedet. Det fører til stress, udbrændthed, følelse af ubehag, fysiske sygdomme – kroppen nedslides og stivner.

Det moderne menneske skal holde styr på meget oppe i hovedet, og det går ofte ud over kroppen på et tidspunkt. Mange forsøger at træne, samtidig med at de har et krævende arbejde og gerne vil bruge tid på familie og venner. Det bliver ofte til en hård, målrettet træning, som i værste fald kan stresse kroppen endnu mere. Her er yogaen et spændende alternativ og supplement.

Helhed – hoved og krop
Yoga drejer sig om at forene og skabe harmoni mellem kroppen, hjertet og sindet - at finde ind til kernen i sig selv og skabe balance. I træningslokalet er vi sammen om en proces, der har et helhedsorienteret formål. Vi arbejder rent fysisk med det formål at aligne os selv gennem en række øvelser, som jeg har sammensat. Åndedrættet følger hver eneste bevægelse, og hele kroppen iltes igennem. Muskler, faschia og organerne blødgøres, og den øgede blodgennemstrømning renser affaldsstoffer ud. Vi slipper kroppens spændinger, og herigennem åbnes der op for stagneret energi. Tankerne finder ro, og løsninger åbner sig for os. Til sidst integreres det hele i savasana, som er en hvilestilling. Her går hjernen i theta-bølger, som åbner til det ubevidste. I denne tilstand finder healing sted.

Flow og udrensning
Jeg underviser i Vinyasa Flow med integration af prana, som er udviklet af Shiva Rea fra Californien. Det er en træning, der giver puls og afgifter kroppen. Kort fortalt er vinyasa yoga en sekvens af stillinger, som foregår i et flow. De forskellige øvelser og stillinger linkes gennem dyb og rytmisk vejrtrækning. Vinyasa-yoga er en fantastisk oplevelse, som strækker sig meget længere end til selve øvelserne. Du vil opleve en større sammenhæng mellem din træning og dagligdag end med nogen anden form for træning.

Du kan booke en gratis prøvetime ved at oprette en konto på www.ingesandager.dk.

Virksomheder tilbydes klasser kontakt mig på is@ingesandager.dk

Yoga adresse: Klinikken Frem 56 - Frem 56 (Jægersborgvej 1A) - 2800 Kongens Lyngby
Find vej: Følg skiltet ind i gården ned langs bygningen til Klinikken Frem 56 i underetagen.
 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger