Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hot Yoga Life

Adresse: Fuglebækvej 4B, 2770 Kastrup
Kommune: København
Email: info@hotyogalife.dk
Telefon: 60805878
Hjemmeside: http://hotyogalife.dk
Antal visninger:2204
Stilarter:
Astanga yoga
Hensyntagende Yoga
Hot Yoga
Hot Flow Yoga

Hot Yoga Life er et nyåbnet hot yoga center i København, beliggende i Tårnby tæt på Ørestaden. Her kan du dyrke yoga i 36 grader.

Vi ønsker, at der skal være noget for alle i vores center. Derfor udvider vi løbende vores sortiment, og tilbyder både klassisk hot yoga, astanga yoga, yin yoga, og forskellige typer af vinyasa flow, både med og uden varme.

Ledende træner og medejer Kamilla Bugge har stor erfaring indenfor yoga verdenen, og har især sit hjem i astanga traditionen, hvor hun har trænet med flere af de mest afholdte undervisere. Sammen med Eskild Holm gør hun centeret til et rart og lærerigt sted at være.

Vores øvrige undervisere kommer fra flere forskellige baggrunde, men fælles for os alle er, at vi har en dyb respekt for traditionerne, og et ønske om konstant at blive bedre, både i vores egen praksis og som undervisere.

Hot yoga Life er visionen om et sted hvor der er plads til hårdt arbejde og fordybelse, men hvor der samtidig er hjerterum og plads til sjov og smil på læben. Vi ønsker at opbygge et dynamisk community af yogier i alle aldre, og at der skal være plads til at inspirere og støtte hinanden i praksissen.

Vores dejlige nye lokaler åbnede centralt i Tårnby i Januar 2017, og huser foruden de daglige timer spændende workshops og andre arrangementer. Vi kan prale af at have en af de smukkeste og lyseste hot yoga sale i hele København, og en rummelig lounge, hvor der er plads til at snakke og hænge ud. 

Kig endelig forbi til et ingefær shot, og se om vores yoga timer er noget for dig. Du kan se priser, holdtyper, og meget mere på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig i Hot Yoga Life København,

Varme hilsner,

Hot Yoga Life


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger