1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Anette & Claes

Adresse: Østergade 7D, 1., 8600 Silkeborg
Kommune: Silkeborg
Email: info@anetteogclaes.dk
Telefon: 30219686
Hjemmeside: www.anetteogclaes.dk
Antal visninger:4010
Stilarter:
Sivananda yoga
Hatha yoga
Dynamisk yoga
Yoga ferier
Yin yoga
Pranayama Yoga
Meditativ Yoga
Meditation

Mærk forbindelsen

Hos os har vi skabt et sted, hvor du kan finde ind til dig selv og mærke forbindelsen. Det er stedet, hvor du bliver mødt, som den du er, og hvor du kan føle dig tryg. Her er ingen forventninger til, at du skal mene, være eller kunne noget bestemt.

Vores sted er DIT hellige sted med tryghed, nærvær og fællesskab – det er stedet, hvor du aldrig er forkert eller utilstrækkelig. Hos os træder du ind i det rum, hvor du har plads til at udvikle, føle, reflektere eller blot at være.

Vores fokus – udvikling med hjertet først

Vores fokus og de ting, vi tilbyder - yoga, online yoga og coaching, retter sig mod dig, som er åben for det spirituelle, og som går og tumler med udfordringer i hverdagen som inderst inde stammer fra en følelse af ikke at være god nok.

Vi vil gerne hjælpe dig til, at du bliver bedre til at mærke dig selv, bedre til at sætte grænser og sige nej på en sund og balanceret måde, og frem for alt vil vi hjælpe dig med at mærke dit eget værd, sådan at du tør stole på dig selv og træffe dine beslutninger fra hjertet og i integritet med dig selv. Sådan at du kan udvikle dig med hjertet først.

Vores mål er, at du finder ind til den størst mulige glæde og frihed i dit liv.

Vi glæder os til at rejse sammen med dig.

Kærligst
Anette & Claes


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger