Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

yoga matha

Adresse: Østergade 7 D, 8600 Silkeborg
Kommune: Silkeborg
Email: yoga@yogamatha.dk
Telefon: 30219686
Hjemmeside: www.yogamatha.dk
Antal visninger:861
Stilarter:
Meditativ Yoga
Personlig Yoga undervisning
Pranayama Yoga
Yin yoga
Yoga ferier
Dynamisk yoga
Hatha yoga
Sivananda yoga

yoga matha er sanskrit og betyder ’et sted, hvor der praktiseres yoga’. Matha stående alene kan oversættes til lille hytte, ashram eller kloster – et helligt sted. Og det er lige netop det, vi gerne vil dele med dig. Et sted, som kan være et åndehul i en travl hverdag; et sted, som er helligt for dig; et sted, hvor du kan finde ro og balance i og imellem krop, sind og sjæl.

Bag yoga matha finder du Anette Denise Matelli og Claes Mårtensson. Vi har dannet par siden 2012, og yoga matha bygger på en drøm om at udleve vores fælles passion og dele vores glæde ved yoga med andre. Frøene til vores drøm blev sået i 2013, da vi på en jordomrejse var på et yogaretreat i Malaysia. Retreatet satte dybe spor i både krop og sind, og vi fik begge øjnene op for, hvad yoga er, og hvad yoga kan.

Selvom vores tilgange til yoga både uddannelsesmæssigt og personligt er forskellige, så nærer vi begge en dyb respekt for yogaen i sin helhed og for det enkelte menneskes vej. Vi er af den overbevisning, at der yoga er en måde at leve sit liv på, og at vi hver især har vores vej. Derfor er der i yoga ingen sammenligningsgrundlag, hverken fysisk, mentalt eller åndeligt. I yoga eksisterer der kun én, og det er dig. Yoga er – eller kan være, hvis du vælger det – en personlig udvikling, og det er dig, der skal gøre ”arbejdet”. Instruktøren kan kun guide og er blot en formidler af, hvad han/hun har lært.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger