1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Møn Retreat Center

Adresse: Vollerupgade 2a, 4792 Askeby
Kommune: Vordingborg
Email: info@moenretreat.dk
Telefon:
Hjemmeside: www.moenretreat.dk
Antal visninger:2503
Stilarter:

Vores vision er at skabe et moderne kursted og kursuscenter i tidens ånd, hvor folk kommer i kortere eller længere perioder og får mulighed for, og støtte til, at opbygge fysisk og mental sundhed. 

 

Møn Retreat er et åndehul der med hjælp fra de stille, naturskønne omgivelser og god økologisk kost, giver plads til inspiration og kreativitet og skaber rum til at finde balance mellem krop, sind og ånd.

Her er plads til 60 overnattende og spisende gæster fordelt på enkelt-, dobbelt- og tripple-værelser. Andre værelser er slået sammen til hyggelige stuer, som ofte byder på fantastiske solnedgange over markerne, eller til supplerende grupperum. Stedets stolthed er den smukke og lyse Buddhasal på 135 kvm, som tidligere var små plejehjems-værelser med brun tapet på væggene.

Møn Retreat byder på årlige tilbagevendende festivaller, workshops og kurser samt i perioder ugentlig praksis indenfor fordybelse, nærvær og indsigt. Vi samarbejder med nationale og internationale undervisere fra forskellige traditioner og er samtidig stærkt funderet i lokalområdet.

Mange som kommer her til hjørnet af Damme by, mærker at de er en del af noget, som giver mening på et dybere plan. Ud over at deltage på kurser, kommer her frivillige, som bor og arbejder sammen. Vi er et hjem med et stor hjerte, hvor mennesker deltager – og på forskellig vis byder ind og deler ud af deres talenter, eller det som hjertet brænder for lige her og nu….

Transformation fra stolt plejehjem til et levende kraftsted.

Den store tunge bygning fra sidst i 30’erne, det gamle ‘Fanefjord Plejehjem’ på Vest-Møn, havde stået tom i flere år og var ved at gå i forfald. Men i 2012 kom en lille håndfuld entusiastiske mennesker forbi. De så, at der lå et kæmpe uudnyttet potentiale i de mange røde mursten. Sammen erhvervede de den udtjente kommunale institution med alle dens knuste ruder og døde fluer. Visionen var, at forvandle dette hjørne af Damme by til et spirende kraftsted. Et sted, der faciliteter kurser, retreats og workshops til inspiration af menneskelig vækst og trivsel -fysisk, psykisk og åndeligt.

Med hjælp fra mange frivillige og flittige hænder, sker der et smukt transformations-arbejde og en utrolig forvandling af stedets energi og fysiske rammer blomstrer. Det gamle plejehjem fra 30’erne forvandler sig og står nu som en realitet som ‘Møn Retreat & Kursuscenter’.


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger