1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Frederiksberg Have Yoga - Indendørs undervisning

Adresse: Frederiksberg Runddel 1, porten på venstre side, 2000 Frederiksberg
Kommune: Frederiksberg
Email: info@sbayconsulting.dk
Telefon: 28735722
Hjemmeside: https://sbayconsulting.dk/yoga/
Antal visninger:1905
Stilarter:
Hatha yoga

Hathayoga og meditations hold i Frederiksbeg Have Yogas lokale – Drag omsorg for din krop og dit sind

I vores undervisning vil omsorg for kroppen og sindet være omdrejningspunktet. Du øver dig i at komme ned i gear og lægge mærke til hvad der nærer dig, og du vil kunne dele dine opdagelser og erfaringer med de andre på holdet.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med dig!

Tilmelding: Skriv til info@sbayconsulting.dk

Forårssæson begynder den 2. marts!
 Datoerne tilbage i den sæson er følgende lørdage: 30/3, 6/4, 13/4 og 27/4.

Undervisningen er fra kl. 10-11.30.
Prisen er: 500 kr. per person. For venner og veninder som tager en prøvetime første gang og tilmelder sig samme dag, er der 15 % rabat.
Betaling via MobilePay: 75829 (SBay Consulting) eller til Reg nr. 3409 Kontonr. 11667546. Skriv gerne Yoga og dit fornavn.

Adressen: Frederiksberg Have Yoga, Frederiksberg runddel 1, 2000 Frederiksberg.

15% rabat til studerende og pensionister.

Eliana:
Udover at være uddannet yogalærer er jeg også uddannet Life-coach fra ID Academy. Jeg har dyrket Hathayoga og meditation i mere end 8 år. Jeg arbejder også som coach og konsulent inden for bl. a. kommunikation, integration i Danmark og integration af krop og sind siden 2015. Jeg er også passioneret tangodanser.

Johannes:
Udover at være uddannet yogalærer er Johannes også uddannet Ungemægler og Konfliktmægler på Center for Konfliktløsning og folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Johannes har mediteret igennem 11 år, stået for en meditationsgruppe igennem 7 år, undervist i meditation som valgfag i 4 år og har faciliteret meditationsgrupper igennem 6 år.

                  Mere info om os? Læs herned:

Elianas smil og begejstring for sammenhængen mellem krop og sind smitter af på hendes elever. Hendes inderlige og ægte glæde for livet afspejler sig i yogatimernes variation, og de krydres med musik, varme og livserfaring. Hendes stemme vil få dig til at falde til ro (og måske i søvn ;-) ) under dybdeafspændingen, som bliver prioriteret højt i hendes timer. For Eliana er det også vigtigt, at du tager yoga med ind i din hverdag – Hvordan? Det får du at se!

Johannes’ hjerte banker for meditation. Han begyndte at meditere, da han var helt nede med flaget. Meditation hjalp ham med at finde ro og finde vej – og gør det fortsat. Kom og lad dit hjerte åbne sig og forvandles. Johannes leder te-meditation, talende og lyttende meditation – og gående meditationer i Haveselskabets smukke have.

 


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger