1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

karinabidstrupYoga

Adresse: Hældagervej 165, 7120 Vejle Øst
Kommune: Vejle
Email: karina.bidstrup@gmail.com
Telefon: 22123355
Hjemmeside: https://www.karinabidstrupyoga.dk/
Antal visninger:585
Stilarter:
Yoga ferier
Yin yoga
Virksomheds Yoga
Senioryoga
Restorative Yoga
Meditation
Personlig Yoga undervisning
Meditativ Yoga
Hatha Flow yoga
Hatha yoga

Velkommen til mit skønne yoga univers, karina bidstrup YOGA i Bredballe ved Vejle, et sted med højt til loftet, udsigt til træer og blå himmel, en skøn lille oase der emmer af fred og ro med plads til nærvær og plads til dig. Et sted hvor der er plads til at lande, plads til at hygge sig efter yogaklassen, nyde en kop te og lidt frugt eller bare at være, før man igen møder livet udenfor.

Yoga er en stor del af min verden, og yoga er blevet mit frirum. For mig er yoga den tid, hvor jeg nærer omsorg for mig selv. Min yoga praksis er en øvelse i nærvær og opmærksomhed, en vej ind til kernen i mig selv, langt derind, hvor der altid er styrke og ro. Jeg har selv haft stress tæt inde på livet og yoga og meditation er nogle af de vigtigste redskaber, der har hjulpet mig tilbage på benene igen. Den erfaring vil jeg gerne dele med dig.

Min yogaundervisning fokuserer på at videregive den glæde og kropsindsigt jeg selv mærker når jeg praktiserer yoga. At lytte til kroppen og hjælpe den til at yde sit bedste med de forudsætninger vi har. Vi arbejder os hen i mod at bringe kroppen i balance igennem yogaens fantastiske øvelser, og arbejder med koncentration, fleksibilitet, styrke, lethed, indre ro og glæde. 

Der er plads til alle, hvad enten du kommer for at træne styrke og fleksibilitet gennem yogaen, eller for at få et åndehul i en travl hverdag. Jeg ønsker at skabe et rum af ro, og at du går fra yogaklassen fyldt med ro, lethed og med et smil på læben.

Mine yogaklasser er altid små, da jeg vægter ro og nærvær meget højt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen indenfor……

​Kh Karina

karina bidstrup YOGA


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger