1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SALIG - saligdig.dk

Adresse: Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 København
Kommune: København
Email: info@saligdig.dk
Telefon: 31 13 14 62
Hjemmeside: www.saligdig.dk
Antal visninger:1026
Stilarter:
Meditativ Yoga
Personlig Yoga undervisning
Terapeutisk Yoga
Meditation
Hatha yoga
Yin yoga
Restorative Yoga

SALIG yoga og velvære
- her kan du invitere roen helt ind

I SALIG tror vi på, at det er kvalitetspauserne, nærværet og kontinuiteten af din praksis, der gør forskellen i en dagligdag fuld af stimuli og gøremål. Derfor kan du gå fast til yoga på et 8 ugers kursus eller deltage på fordybelsesklasserne af 2,5 times varighed.

Alle er velkommne til yoga! Vores yogahold har et begrænset antal deltagere, fordi vi prioriterer tid og plads til den enkelte elev. Underviserne kan støtte dig i din praksis og tilbyde modifikationer, både hvis du helt ny til yoga eller hvis du har smerter og skader. Du vil lære mere om din kloge krops signaler og blive bedre til at mærke hvad der er rigtig og forkert for dig. Desuden ønsker vi at facilitere et rum, hvor det er muligt at læne sig ind i en velkendt og tryg gruppe. Vores ønske er nemlig at sende dig herfra med en SALIG krop og et sundt sind. 

Vi arbejder med krop og sind gennem bindevævet og nervesystemet, fordi vi ved, at afspænding og nærværende bevægelse giver livskvalitet i en travl hverdag med mange indtryk. Samtidig både forebygges og mindskes eksempelvis stress, angst og depression, som WHO anslår er nogle af de største trusler mod sundhed og trivsel i det moderne liv.

Hos SALIG støtter vi dig med et helhedsorienteret og naturligt perspektiv på din velvære og sundhed.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger