1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga v/Freja Corell

Adresse: Parallelvej 2, 1 sal, 6960 Hvide Sande
Kommune: Ringkøbing-Skjern
Email: kontakt.freja.corell@gmail.com
Telefon: 22293675
Hjemmeside: www.motiveretnu.dk
Antal visninger:733
Stilarter:
Dynamisk yoga
Drop-in Yoga
Hatha Flow yoga
Poweryoga
Vinyasa yoga
Virksomheds Yoga
Børne yoga
Efterfødselsyoga
Personlig Yoga undervisning
Meditativ Yoga
Hatha yoga

Du inviteres hermed til at få en oplevelse af hvad veterhavsyoga er. Et inspirerende åndehul hvor du kan skabe forbindelse til dit eget ankerpunkt midt i vildskaben. 

Her dyrkes yoga hvor alle kan være med, da det netop handler om dig og din krop. 

Med stor inspiration fra kroppens naturlige bevægelser og energier bygger jeg mine klasser op, som derfor er levende, energiske og kreative. Mine klasser er uformelle og fyldt med positiv energi og et smittende smil, hvor jeg formår nysgerrigt og kærligt at udfordre.

Underviseren er mig Freja Corell der bevidst forlod tilværelsen i København i 2021 for at slå mig ned i Hvide Sande med min familie. Jeg er selvstændig yogalære og læringsmotivator, hvor jeg blandt andet samarbejder med Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole og Nordic Surf Travel. Her underviser jeg børn og unge i yoga, motivation og selvudvikling. 

Jeg tilbyder faste ugentlige hold i Hvide Sande hallen hvor du altid er velkommen. Ligeledes tilbyder jeg privat booking fx hvis I er nogle der er i sommerhus eller har et andet arrangement hvor I godt kunne tænke jer at udforske yogaen sammen på. 

Jeg er uddannet hos HéLT yoga på Vesterbro i København. Derudover har jeg en professionsbachelor i ernæring og sundhed samt en cand.mag i Læring og forandringsprocesser.

Min mission er at få mange flere til at opleve en følelse af helhed med sit liv, og den ro og tilfredsstillelse det fører med.

Jeg glæder mig til at vi ses! 

Kh Freja


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger