GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på udstyr
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for fødderne - træn dine fødder smukke

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Online
Fra:21/10/2020 kl. 18:30
Til:21/10/2020 kl. 21:00
Antal visninger:710

SUNDE OG SMUKKE FØDDER 
På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

KORREKTION AF HELE DIN HOLDNING
Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

TEORI OG PRAKSIS
På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Workshoppen er krydret med teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.
 

Pladserne blev revet væk på den sidste workshop, så nu tilbydes online workshop, så du kan deltage uanset, hvor du bor i landet.  
 

LÆS MERE: 

https://meresundhed.dk/foedder-workshop/

 

UNDERVISER 
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.


TILMELD & LÆS MERE:

https://meresundhed.dk/foedder-workshop/

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger