Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Madeira Yogaferie: Spa, yoga, pilates, vandreture

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Madeira - Portugal
Fra:25/1/2021 kl. 00:00
Til:1/2/2021 kl. 00:00
Antal visninger:633

MADEIRA YOGAFERIE PÅ SPA-HOTEL 

Vi tager afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation, pilates og mulighed for spa, wellness og skønne vandreture. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

MEDITATION & MINDFULNESS
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

OM REJSEMÅLET
Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav. Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet.

I 2018, 2019 og 2020 var disse yogarejser helt udsolgt, men vi tager afsted igen 2021, så skynd dig at booke din plads på en af de 2 uger: 

Afrejse d. 18. januar - 25. januar: 
Afrejse d. 25. januar - 1. februar: 

TILMELD & LÆS MERE OM YOGAREJSEN TIL MADEIRA:

https://meresundhed.dk/madeira-yogarejse/

 

UNDERVISER 
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

TILMELD & LÆS MERE OM YOGAREJSEN TIL MADEIRA:

https://meresundhed.dk/madeira-yogarejse/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger