Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaretreat i Valby

Arrangør:København City Retreat
Placering:København
Fra:23/8/2019 kl. 16:00
Til:26/8/2019 kl. 11:00
Antal visninger:186

SÅ ER DET NU

Har du brug for ekstra ro og opladning, før det nye år for alvor kører? Eller skal du i det hele taget øve dig på at passe på dig selv i hverdagen? Så skynd dig at tilmelde dig København City Retreat 23.-25. august.

Vi glæder os til at se dig Udendørs yoga, trygt og afslappet samvær, sunde måltider og personlig udvikling. • ved psykolog Katrine Wilkins og yogalærer og coach Pernille Glavind Tag på det hyggeligste yogaophold i byen med København City Retreat, der tilbyder fordybelse, forkælelse, yoga, meditation og tillidsfuldt samvær i den skønneste, grønne oase midt i byen. Med inspiration i den helende effekt, som naturen har på os mennesker, kommer vi uanset vejret til at lave yoga udendørs med græs under yogamåtterne, vind i ansigtet, sol over hovederne og fuglefløjt i ørerne.

𝗥𝗼𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗸𝘂𝗻 𝗲𝗻 𝗰𝘆𝗸𝗲𝗹𝘁𝘂𝗿 𝘃æ𝗸

Med København City Retreat gør vi det nemt at komme på yogaretreat, vi forbinder vi os med naturen, har hygge i højsædet og sparer samtidig miljøet for flyturen til den græske ø. Vi arbejder ud fra en spejder-agtig “alt vejr er godt vejr”-tankegang, så pak rygsækken med shorts og top eller uldne leggins og sweatre afhængig af vejret. Vi sætter stort telt op, som vi bruger, når solen bliver for skarp eller regnen sætter ind. Er det for koldt til udendørs spisning, dækker vi op inden døre med udsigt til alt det grønne.

𝗛𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗿𝗲 𝗱𝗮𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗹𝗯𝘆𝗱𝗲𝗿 𝘃𝗶:

Masser af både blid og powerful yoga, der styrker din fysik og smidighed og gør, at du lander i dig selv og nuet. - Enkel, sund og lækker mad, kaffe, te, kage, knækbrød. - Godnat og sov godt-meditation. - Oplæg om self compassion med inspiration til stressforebyggende metoder, du kan integrere i din hverdag. - Walk’n talk om Damhussøen. - Mindful eating. - Mulighed for at sove enten ude eller inde eller tage hjem og sove i vante omgivelser. - Inspiration til, hvordan du helt konkret tager roen med hjem og får implementeret nye, gode vaner i hverdagen.

𝗣𝗿𝗶𝘀 𝗽𝗿. 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻: 𝟮.𝟮𝟬𝟬 𝗸𝗿. For tilmelding eller spørgsmål skriv til: kontakt@katrinewilkins.dk eller glavindo@gmail.com

Se program på Facebook: 𝗞ø𝗯𝗲𝗻𝗵𝗮𝘃𝗻 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗥𝗲𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁

𝗟𝗶𝗱𝘁 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗺 𝗼𝘀:
Katrine Wilkins er psykolog og arbejder især med børn og familier. 
“Jeg er optaget af, hvordan man skaber og udvikler gode trygge børneliv men også af, hvordan det hele familieliv bliver positivt og givtigt for alle parter. Jeg interesserer mig bl.a. for, hvordan kvinder klarer årene med børn og arbejde og alt det andet uden at blive for stressede eller overvældede af utilstrækkelighedsfølelser. Jeg elsker yoga og meditation, fordi det giver mig ro og samling i en krævende hverdag. Og jeg brænder for at skabe og indgå i fællesskaber, hvor vi kan føle os trygge til at vise hinanden, både hvad der er godt og let, og hvad der kan være svært og sårbart.”
For mere info: www.katrinewilkins.dk

Pernille Glavind er cand. mag. i dansk og kommunikation, journalist og uddannet yogalærer og personlig coach. Pernille underviser både i poweryoga og mere blide sessioner, men altid med vejrtrækningen i fokus. Hun ser yoga som en leg frem for en præstation og underviser altid med det formål, at du går verden i møde på en roligere måde.
“For mig handler yoga om at rumme livet på et dybere plan med alt, hvad det indebærer af glæde, udfordringer, travlhed og entusiasme. Det er en meget kropslig, konkret måde at mærke dine grænser, ændre dine tankemønstre og få skabt ro indefra og ud. Når yoga virker, træner du dig i at stå stærkt i stormen, give slip på drænende tanker og rumme livet, som det er.”
www.nimbuscoaching.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger