Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

NYTÅRSRETREAT: NATURENS FAVNTAG, LIVSKRAFT & SJÆLENS STEMME

Arrangør:BALANCED RETREAT - Anne Mette Buch Bertelsen
Placering:Skoven Kalder - Sydsverige
Fra:30/12/2020 kl. 14:00
Til:3/1/2021 kl. 15:00
Antal visninger:534

NEW YEAR
RETREAT
RITUALS
NATURE
DANCE
SAUNA
MUSIC
YOGA
FIRE
SOUL
SONG
DRUM
HEART
BREATH
SENSES
SILENCE
ELEMENTS
MEDITATION
COMMUNITY
COMPASSION

 

*****************************************
” if we surrender to natures intelligence
we could rise up rooted like trees”
R.M Rilke
*****************************************
NYTÅRSRETREAT 2021/2020
NATURENS FAVNTAG, LIVSKRAFT & SJÆLENS STEMME

Undervisere:
* Anne Mette Buch Bertelsen - balanced.dk - fb: BALANCED RETREAT
* gæsteunderviser: Pia Granno

* EARLYBIRD - til 1. oktober - find billet her

With international participants this retreat is in English
******************************************************

Et retreat er et refugium og et helle – et sted hvor telefonen slukkes og sanserne tændes. Et sted hvor naturen, kroppen og sjælens stemme er i centrum. Afslut 2020 langt ude i den svenske skov i naturens kraft i et hjertevarmt fællesskab. ”Dans” kærligt farvel til gamle cirkler og skab rum til nye bevægelser og intentioner for 2021.

Retreatet danner rammen om en naturnær oplevelse, hvor vi henter inspiration fra forskellige traditioner og udforsker praksis og ritualer inde og i naturen. Sammen træder vi ind i et meditativt, frit og restorativt univers, hvor vi nærer vores livskraft gennem meditation, åndedrættet, sang, dans, yoga, musik, trommerejse, poesi og stilhed. Vi samles omkring ilden i saunaens varme ved den smukke sø, vandrer stille ind i skovens ro, synger sange om naturen om bålet og udforsker kraften i at dele ord og stemmer sammen i fællesskab.

Retreatet er primært kropsligt og sanseorienteret, samt en holistisk tilgang til mennesket og vores samspil med naturen. Vi introducerer forskellige måder at åbne for naturen, - sanse og lytte til naturens stemme og hvad den vil fortælle os. Vi undersøger, hvordan vores liv kan fyldes med endnu mere livskraft - hvad enten det er, at styrke, forvandle, afslutte, heale eller fejre noget vigtigt i livet.

Bliv en del af et nytårsrefugium, hvor der er rum og ro til at lytte, fornemme og sanse din intuitive stemme, kropsbevidstheden og samle kraft i naturen – og i et hjertevarmt fællesskab.

 

På Nytårsretreat får du:
* 5 dage på en svensk ødegård i skoven
* Ritualers magiske forvandlingkraft
* Saunagus ved den smukke sø
* Meditative vandringer i skoven
* Nytårsbålceremoni & Sang
* Dans & Bevægelse (simplet - for alle)
* Flow, Yin & Kundalini Yoga
* Meditation, Pranayama & Self Compassion
* Intro til Shamanisme & Naturens visdom
* Læring om naturens og livets liv/død/liv cyklus
* Sjælens Sang, Musik & Trommerejse
* Stilhed frem til middag, samt 1.januar
* Sund og lækker øko vegetarmad
* Et hjertevarmt fællesskab

 

Inspirationen er mødet mellem øst og vest, samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer. På dette retreat, er der særligt fokus på inspiration fra shamanistiske og naturnære kulturers ceremonier og ritualer. Med inspiration fra bl.a. Bill Plotkins Soulcraft - growing with nature, body and soul as our primary guide, bliver du introduceret til forskelligt sjæle-håndværk”. Alt sammen praksis og ritualer, der vil hjælpe til at skabe balance og ro i krop, sind og sjæl. Når balancen tager plads i dig, er der mere plads til, at din sande natur skinner igennem. Ofte en fornemmelse af mere stilhed, rummelighed, ro og kærlighed. Bill Plotkin beskriver den menneskelige helhed i samhøringhed med naturen som; ”our wholeness rooted in nature's own map of wholeness.”

 

På retreatet bevæger vi os ind i 3 niveauer af forbundethed/samhørighed: selvet, fælleskabet og naturen (S. Harper 2018). Vi vil udforske hvad der sker, når vi fletter ind og ud af ”forbundetheden” og rejser med rummelighed for livets, kroppens og sindets dynamiske og foranderlige ”arkitektur”.
For at vores organisme kan være sund både legemligt og sjæleligt, må den være fyldt med livskraft - være kraftfuld. Krop, sind og bevidsthed kan vi forbinde med naturens energi og helbredelse for at blive sundere og stærkere – ligesom yoga, dans og meditation kan være en vej til at udvide vores intuitive fornemmelse. Vi bevæger os ind i praksis og ritualer, der kan skabe endnu mere plads og rum til de stærke, sunde, sårbare og smukke mennesker vi er.

 

Du inviteres til et åbent verdenssyn, hvor videnskab og spiritualitet sagtens kan gå hånd i hånd – og hvor vi gør vores bedste for at skabe et rum, hvor vi kan tænke, tale og bevæge os frit og trygt. Afslut 2020 med rum og ro til at skabe plads til nye bevægelser for 2021 – i et hjertevarmt fælleskab i naturens helle.

 

...
or elders say that ceremoni
is a way we can remember to remember
in the dance of the give away
remember that the Earth
is a gift we must pass on
just as it came to us…….”
Robin Wall Kimmmere

 

 

****************************************************
PROGRAM
Se det fulde programmet for Nytårsretreat i eventet på facebook på BALANCED RETREAT
(under opslag/debat) 

 

SKOVEN KALDER 
Retreatet foregår i vidunderlige omgivelser i de svenske skove ned til en skøn sø. Det er basal luksus på det hyggelig og nyistandsatte retreatsted: Skoven Kalder. Dette er en smuk ødegård, hvor vi bor i små hytter rundt omkring i skoven og hvor naturen på alle måder er tæt på os. Du skal ud på 50-200 meters gåtur, når du skal fra din hytte og i bad/ toilettet. Måltider og undervisning er i hovedhuset. Stedet er helt unikt og Claus som ejer ”Skoven Kalder” har sat sit eget flotte præg på et sted, der er nærende for alle sanser (se flere billeder i dette event – under opslag)

TID
5 dage og 4 overnatninger:
* Ankomst: 30. december 2020 kl. 14.00
* Afrejse: 3. januar 2021 kl. 15.00

 

ANTAL
Max 16 personer
Retreatet er et lille eksklusivt ét af slagsen.

********************************************************
PRIS

Se link

EARLYBIRD (TIL 1. OKTOBER 2020) (SPAR 500 KR)
* 2 PERS. VÆRELSE: 6400 kr
* ENKELTVÆRELSE: 7400 kr

 

EFTER 1. OKTOBER 2020
* 2 PERS. VÆRELSE: 6900 kr
* ENKELTVÆRELSE: 7900 kr

Gebyr; der er et billet & adm.gebyr hos placetobook, hvis du ønsker at spare det, kan du overføre på mobilepay/ konto: 9838 2071718134 * Skriv til: 20747922/hello@balanced.dk (info om adresse, mobilnr, madallergi) 

TILMELDING & BETALING
Se link til betaling øverst i eventet
* Prisen dækker fuld forplejning i 5 dage og 4 overnatninger, undervisning, lån af yogaudstyr, smukt sted at bo.
Prisen dækker ikke transport.

* Kontakt mig hvis du har brug for en ordning mht. betaling (f.x i max 3 rater), så finder vi en løsning. (hello@balanced.dk)

* Tilmelder I jer to sammen, så skriv i tilmeldingen, at I gerne vil sove sammen.

Ved afbud betales 1/3 af beløbet tilbage – eller du kan finde en ven, der tager med på retreatet i stedet for dig. Hvis der findes en venteliste, kan du overføre din plads mod et mindre administationsgebyr.

 

COVID 19
I tilfælde af Coronavirus får en 2. bølge i efteråret/vinter 2020, hvor der er lukkede grænser mod Sverige, kan du få byttet din billet til et andet retreat eller refunderet din billet.
På retreatet følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer generelt - til yogaklasser og ved al aktivitet. Retreatet afholdes langt ude i skoven på et stort sted og vi er en lille gruppe med max. 16 deltagere, plus undervisere.

 

VED TILMELDING
Ved tilmelding skriv venligst til: hello@balanced.dk
Skriv gerne eller fortæl os ved opstarten af retreatet, hvis der er noget vi bør vide omkring skader, sygdom eller andet (f.x stress-sygemelding, knæskader, epilepsi eller andet). Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Balanced fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

 

********************************************************
TRANSPORT
Stedet hedder ”Skoven Kalder, Blekinge, Sydsverige.
”Skoven Kalder” ligger 2,5 times kørsel fra KBH i bil
(ca. 7 km fra byen Ryd og 35 km fra Karlshamn)
Adresse sendes ved tilmelding.

 

BIL
Vi opfordrer til samkørsel i biler mellem deltagerene. Når du er tilmeldt får du tilsendt mail med info, hvor det er muligt at arrangere kørsel med de andre deltagere. Har du en bil og vil dele benzin/bro udgifter, kan kørslen frem og tilbage gøres for ca. 200 kr. pr person, hvis I er 4 i bilen.

 

TOG
Fra Kbh-Karlshamn (2,5 time)
Fra Karlshamn bliver du enten hentet i bil eller vi arrangerer samkørsel med minibus/taxa, hvis der er mange med tog. Når du er tilmeldt sender jeg mail rundt omkring tidspunkter for ankomst/afrejse med tog.
Find billetter på:
www.SJ.SE
********************************************************

 

UNDERVISER
Anne Mette Buch Bertelsen
Min inspiration er naturen, kroppen og sjælens stemme, som vores primære guide til bevidst nærvær og livskraft.

Min inspiration er særligt naturfolk og shamanisme - og mødet mellem øst og vest, samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer. Jeg har 25 års bevægelsesbaggrund og 10 års undervisningserfaring. Dansen er min største passion gennem 20 år, - meditation og yoga blev en del af livet i 2011. Uddannelser fra ind- og udland, bl.a. Esalen Institute i Californien, samt læremestre indenfor shamanisme: Anette Høst & Sandra Ingermann. Meditation med Jesper Westmark. Self Compassion med Christofer Germer. Esalen Massage/Reiki med Char Pias & Ellen Watson. Moderne Dans/Impro med Jenny Major, samt 5 Rytmer/Gaga.

Den røde tråd er også erfaring og uddannelse indenfor HR (Cand. Soc. HRM), kommunikation, teamledelse og undervisning, samt rådgivning & coaching. Men et vendepunkt i livet blev til et nyt udgangspunkt - derfor blev HR for mig til Human Retreat...!

Spørgsmål...
Ring eller skriv til Anne Mette:
20747922/hello@balanced.dk
(skriv en sms, hvis du vil ringes op...)

 

*****************

Gæsteunderviser på Nytårsretreat:
Pia Granno (tekst på vej)

 

** ANBEFALINGER FRA DELTAGERE PÅ RETREAT **

Egne ord fortæller ikke helt så meget som Sally’s oplevelse ved Vesterhavet i 2019
”Jeg deltog i Anne Mettes retreat ved vesterhavet. Det var det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Anne Mette er en fantastisk inspirerende og glædesspredende person og underviser. Programmet var gennemtænkt og vekslede godt mellem de forskellige aktiviteter, pauser og egentid. Boligen var utrolig smukt placeret midt i klitterne med lyden af vesterhavet og naturens lyde som baggrundstæppe. Maden var fantastisk og undervisningen var af høj kvalitet. Jeg er selv yogalærer og har deltaget på mange retreats igennem tiden - dette var absolut topklasse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg deltager i et af Anne Mettes retreats.”

 

Egne ord fortæller ikke helt så meget som Marias oplevelse på retreat på Sjövik i 2016:
“Det har været så ubeskrivelig godt. Jeg havde ikke rigtig forventninger til opholdet, men jeg var blæst væk, da jeg kom og blev taget så godt imod af så dejlige og varme mennesker. Der var tid og plads til at være sig selv alene og sammen med andre. Yogaen var helt fantastisk og der var meditation og saunagus som medvirkede til endnu mere ro og fornyelse af ens energi. Jeg kom hjem med en masse ro og har efterfølgende implementeret meditation i min hverdag. En oplevelse jeg aldrig glemmer.”
Maria

 

Find alle events på facebook/insta:
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger