Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

5 DAGES YOGARETREAT PÅ MOLS med KIRSTEN SLOTS

Arrangør:Kirsten Slots www.yogaworkshop.dk
Placering:Helgenæs
Fra:14/8/2020 kl. 16:00
Til:18/8/2020 kl. 14:00
Antal visninger:182

5 dage med masser af yoga, meditation, vandreture, udflugter og fritid til at bade og nyde den danske sommer. 

Retreatet er bygget op så du får yogaundervisning morgen og eftermiddag. Vi starter dagen med yoga, der har fokus på åndedræt, prana, og energi. Du lærer de 5 Tsa Rlung øvelser, som har en dybtgående virkning på dit fysiske og mentale velbefindende. Eftermiddags yogaen er meditativ, med lange afspændende stræk.Afhængig af vejret skruer vi op eller ned for uden- og indendørs aktiviteter.

Når vejret er godt benytter vi os af at vi bor i noget af Danmark smukkeste natur. Selvfølgelig skal vi have meditation til lyden af havet, picnic på stranden, nyde solnedgangen og at tage på vandretur i området.Skulle der komme en gråvejrsdag, hygger vi os på Strandgaarden med foredrag om Ayurveda, Yoga, åndedræt, hormoner, kost, bindevæv, Indien, eller hvad der er interesse for i gruppen.

Strandgaarden er en smukt renoveret gård som ligger ved havet på Helgenæs med egen strand. Det store yogalokale er lyst og venligt med højt til loftet og åbent til kip. Vi har 120 m2 at boltre os på, så vi kan nemt overholde retnings linjerne for Covid-19 med god afstand.

Vi bor i lyse værelser med rene linjer i nordisk stil. Tillæg for enkeltværelse 500kr for de fem dage. Alle, som ønsker det får enkelt værelse. Værelserne arrangeret i fem individuelle afdelinger, så 3-4 værelser deler bad og toilet. Der er internet på alle værelser, hyggelige fælles opholds rum og sauna.

Helgenæs er en lille perle i dansk natur. Formet af den sidste istid, dannedes en lille ø med et dramatisk bakkelandskab, høje skrænter og en særlig flora, blandt andet vild timian, merian og mange blomstrende planter, der trives pga. stedets varme og tørre mikroklima. Glæd dig til en oplevelse i den uspolerede natur.

Praktisk: Pris: 4.940 kr. incl. kost, logi, kursus (Covid-19 tilbud).Tillæg: Eneværelse 500 kr.Tilmelding: Betal depositum 2.000kr eller fuld kursuspris 4.940 / 5.440kr til Danske Bank Reg 3199 konto 60005311                  Skriv i feltet: navn, mail og 15. Juli / 22 juli / 14. August, send mig en mail derefter med navn, adr og tlfnr.

Ankomst: senest kl. 16.00 på første kursusdag

Afrejse: efter frokost ca. kl. 14.00 på sidste kursus dag

Transport: Der er offentlig transport med bus10 minutters gang fra Strandgaarden, og du kan blive hentet der. Der kan arrangeres samkørsel. Information sendes ud efter tilmelding.

Kursusperioder:

Onsdag d. 15 – søndag d. 19 juli Få pladser

Onsdag d. 22 – søndag d. 26 juli Få pladser

Fredag d. 14. – tirsdag d. 18 august Venteliste

Gode udflugtsmuligheder. Har du ikke været i Ebeltoft fornylig, kunne vi overveje en bytur, hvor et besøg på ”Pust Glasværksted” kan anbefales, og har du hang til gode søde sager i første klasses kvalitet så kan du kigge forbi ”Mols Organic” i Vrinners ved Kalø Vig.Og er du bidt af en gal hest? Vores nabo ”Til hest på Helgenæs” har 30 Islandske heste, og kan lave en tur for os i området. 

Covid-19 retningslinier.Vi er alle blevet vant til de nye omgangs-former uden kram og med rene hænder, og det fortsætter vi naturligvis med på retreatet. Vores kok, Anette, har helt styr på hygiejnen. Derudover kan der være krav til formen på yoga undervisningen, måltiderne mm. Du får besked om de opdaterede retningslinier en uge før retreatet starter.

Glæder mig :-) Kærlig hilsen Kirsten 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger