Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Lær Mindfulness, Meditation, Yoga - Retreat for Begyndere | 27. - 29. november 2020

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:Tanderup, Samsø, Danmark
Fra:27/11/2020 kl. 12:00
Til:29/11/2020 kl. 12:00
Antal visninger:222

Dette retreat er lavet til begyndere, nybegyndere; og dig, som føler, at du gerne vil modtage ABC’en for mindfulness, yoga og meditation. Vi kommer til at arbejde med grundighed og systematik gennem det mest fundamentale inden for mindfulness, yoga og meditation. Erfaringen viser nemlig, at jo mere grundigt og systematisk man gennemgår fundamentet, jo mere kan man få ud af sin yoga, mindfulness og meditation.

Retreatet er altså lavet til dig, som via den ovenstående undervisning, ønsker sig redskaber, som gør, at man efter retreatet har fundamentet til at fortsætte sin praksis derhjemme. Et basalt princip for retreatet er, at vi kommer til vægte den uformelle praksis højere end sædvanligt; hvilket vil sige, at vi kommer til at arbejde meget med de praksis-former, som understøtter, at mindfulness og nærvær kan blive en integreret del af ens hverdag.

ANDET, DU LÆRER PÅ RETREATET
På retreatet gennemgår vi den vigtigste og nye forskning i mindfulness og meditation. Og da vi har fokus på det anvendelsesorienterede, så anser vi ikke kun praksis for at være det, der foregår på puden eller på måtten. At praktisere mindfulness og meditation skal i sidste ende befrugte ens dagligdag og almindelige liv. Og vi kommer derfor til at arbejde med, hvordan man kan praktisere mindfulness og meditation ude i det almindelig liv – mens det leves. Vi kommer derfor til at arbejde med følgende emner:
- Mindful kommunikation
- Mindfulness i relationer
- Hvordan man bruger mindfulness og meditation til at opnå sine drømme


PRINCIPPER FOR DETTE RETREAT
Som mindfulness-, yoga- og meditations-underviser er det en konstant opgave at forsøge at gøre den undervisning og den pædagogik, man anvender bedre. På måder som gør, at praksis passer bedre og bedre sammen med vores almindelige liv. Vi bygger derfor retreatet op på følgende principper:

- Det skal være praktisk anvendeligt
- Videnskabelig og ikke-dogmatisk og ikke-religiøs tilgang
- Det skal kunne overføres og anvendes i hverdagen
- Uambitiøst og realistisk ift. forventninger til en selv og ens praksis
- Sammen intenderer vi at værne om en venlig og hverdags-forankrede atmosfære, som kan understøtte lærings-miljøet
- Undervisningen bygger på følgende værktøjs-kasser: Dels den klassiske hatta yoga, som suppleres af pilates, og yin- og vinyasa-yoga. Mindfulness-undervisningen baseres på den tilgang, som Jon Kabat-Zinn har fremlagt i MBSR-systemet. Ellers baserer undervisningen sig på de principper, som er fremlagt af Jes Bertelsen i Vækstcenter-pædagogikken.
 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger