Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse

Arrangør:Dyssekilde Yoga/Spies
Placering:Tenerife
Fra:31/1/2021 kl. 08:00
Til:7/2/2021 kl. 22:00
Antal visninger:169

Nyd roen, naturen og fordyb dig i yogaen, på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca, er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe samt en medunderviser. Vi sørger for alt, nem og bekvem rejse, alle måltider, og yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Vi bor i fincaen Mandala de Masca, som ligger midt i naturen oppe i bjergene på det vestlige Tenerife. Fincaen har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt indrettet. Stedet har en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grøntsager. Der serveres tre daglige vegetariske og veganske måltider. Der er to udendørs terrasser til yoga, en indendørs yogashala, en hyggelig stue med åben pejs og en smuk naturlig have. Hotellet ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca.

Undervisningen vil foregå på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, så går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske som spises i hyggeligt fællesskab.

Praktisk information:

Pris pr. person i dobbeltværelse: fra 13.250 kr. pr. person inkl. helpension

Prisen vil være inkl:

  • Flyrejse
  • Mad ombord på fly
  • Bus til/fra lufthavn/hotel
  • Hotelophold i delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer (vegansk)
  • Snacks, juice, te i løbet af dagen
  • Yogaundervisning
  • Vandretur med lokalguide
  • Tur til kystenCo2-aflad

Der er yoga hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. Den ene af aftenerne kan du vælge at være med til en åndedrætsterapi-session; den koster 200 kr. Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med lokalguide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten 2 gange om ugen, hvis man har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby, eller vandre langs stranden. Her er temperaturen ofte omkring 25 grader.

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben til at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedræt samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen i mod en mere intuitiv yogaform, hvor du begynder at kunne mærke hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til koppens iboende intelligens. Yogaklasserne slutter med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. Meditationerne varer ml. 20-30 minutter både morgen og aften.

Det er Spies, der er rejsearrangør, så når du har tilmeldt dig, får du et tilmeldingslink til selve rejsen, som betales direkte til Spies. På denne måde er din rejse via Spies dækket ind under Rejsegarantifonden.

Afrejse fra både København og Aalborg

Læs mere og tilmeld dig her


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger