Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

YogaRetreat og Meditation

Arrangør:Yoga med Arenze
Placering:Gudmindrup strand (Odsherred)
Fra:26/3/2021 kl. 15:30
Til:28/3/2021 kl. 12:00
Antal visninger:128

Yogaretreat, Stilhed og meditation

Velkommen til tre dage på Fyrregaarden med ro, fordybelse, nærvær og stilhed.

Din yogalærer på retreatet er Arenze Fischer, som er uddannet meditations- og yogalærer, mindfulness-instruktør og har næsten 20 års undervisningserfaring. Hun har praktiseret yoga og meditation siden 1994, bl.a. på tre måneders retreat med 33 dages tavshed, så hun underviser ud fra dyb personlig erfaring såvel som en solid faglig baggrund.

Yogaen tager udgangspunkt i klassisk Hatha Yoga og åndedrætsteknikker fra yogaens univers, hele tiden med fokus på kropsbevidsthed så hver bevægelse bliver mindful og nærende.Udover den fysiske yoga bliver du forkælet med den guidede dybdeafspænding Yoga Nidra, som anses for et af de mest transformerende og helende redskaber indenfor yoga. Vi arbejder med flere typer meditation: både mindfulness, den fine meditation Indre Stilhed og du bliver introduceret til at meditere med mantra.
Om lørdagen vil der være stilhed på retreatet frem til ca kl 14. Det indbyder til at kigge og mærke indad. Har du ikke prøvet timer i stilhed før, føles det måske mærkeligt i starten. Vi er så vant til at skulle hilse og smalltalke. Men befriet fra bør og burde vil du undervejs måske mærke en befriende fornemmelse af blot at være til stede med dig selv, og ikke at skulle gøre eller være noget for andre, end at mærke dig selv. Vi samler op på oplevelsen kl. 14 i yogasalen.

FYRREGAARDEN har en utrolig lækker udendørs brændefyret spa, der er nedsænket i terrassen med plads til 8 prs. Omkring jer i spaen og i den store smukke have vil i kunne høre bladenes hvislen i den tilhørende private lille skov.Her er også mulighed for lejrbål og selvfølgelig et smut til Gudmindrup strand og det skønneste lyngområde, der kun ligger 10 min væk på gåben af en hyggelig stikvej. Stranden er i øvrigt kåret til Danmarks smukkeste flere år i træk.

Maden i skal spise, er sanselig, sund og grøn - og gæsterne siger at det virkelig er gourmet-mad. Det meste er hjemmelavet og økologisk og flere råvarer er fra lokale producenter. Vi tager hensyn til allergier, bare nævn det på forhånd.Man kan købe øl/vin til rimelige priser.Der vil også være tid til ture på egen hånd, i kan få at vide hvor i kan finde de bedste gårdsalg, lækre lader med keramik og brugskunst samt forslag til smukke naturoplevelser. 

PRIS

Dobbeltværelse (brede køjesenge, 2 enkeltsenge eller dobbeltseng) eller triple/ firepersoners værelse (brede køjesenge) 2900kr.pr.person

Enkeltværelse: 3400 kr.

Prisen er inkl. yogaundervisning, al forplejning og overnatning.

Tilmelding på mail til info@fyrregaarden.dk eller Arenzeyoga@gmail.com Du er også velkommen til at ringe til Trine på Fyrregaarden, hvis du har spørgsmål til selve opholdet tlf: 20 20 58 88

PROGRAM

Fredag

15.30 ankomst

17-19 Yoga, Yoga Nidra og meditation

19.15 aftensmad

mulighed for spa.  

 

Lørdag:

(Tavshed fra vi står op til efter gåturen.)

7.30 morgen meditation

8.00 te/kaffe

8.30 – 10 yoga og yoga nidra

Brunch

11.30: Sankalpa (refleksioner)

13: Silent walk, mindfulness i naturen, opsamling i yogasalen efterfølgende. Derefter fritid

15: eftermiddagsmad

17-18.30 Yoga og meditation

19: aftensmad

Spa  

 

Søndag

7.30 morgenmeditation

8. te/kaffe

8.30-10 Yoga og Yoga Nidra

Kl. 10.30 Brunch

Kl. 12.00 tak for denne gang 

Vi gør opmærksom på at bad og toiletter er til deling.Deltagergebyret refunderes ikke, hvis du melder fra under en måned inden retreatet, men du er velkommen til at sælge/forære din plads til en anden.

Hvis retreatet bliver aflyst pga. ændrede Corona-regler, refunderer vi naturligvis deltagergebyret.

Coronaregler overholdes naturligvis. 

 

PRAKTISK

FYRREGÅRDEN LIGGER kun 1 time fra København i bil. Du kan blive hentet ved Højby S, eller vi kan arrangere samkørsel

Giv os besked i forvejen hvis du er vegetar eller har madallergi - vi tager naturligvis hensyn.

Her er yogamåtter, tæpper, puder, korkklodser mm. Du er også velkommen til at medbringe dit eget yogaudstyr.

 

Medbring selv:

Sengetøj og håndklæde. Der er dyne og hovedpude.

Behageligt og praktisk tøj efter vejret

Badetøj

Hjemmesko

Badekåbe

Evt yogaudstyr

 

OM UNDERVISEREN

Arenze Fischer er yogalærer med over 1500 timers uddannelse indenfor Hatha, Yin, Open Flow Vinyasa, Restorativ Yoga og Yoga Nidra, og har 17 års undervisningserfaring. Hun er desuden fortæller og antropolog. Indenfor yoga er Arenzes særkende en utrolig evne til at guide Yoga Nidra. Hun underviser med fokus på at hver enkelt deltager oplever yogaens virkning i deres egen krop. Hun underviser i København, på festivaler og retreats i ind- og udland og er med til at uddanne børneyogalærere hos Det Lille Yogahus. 

 

OM FYRREGAARDEN

går tilbage til 1903, hvor det var et lille husmandssted, og siden blev udvidet til feriekoloni, som ejeren Trine Holm overtog i efteråret 2019 og omdannede til en perle af et retreat-sted med lækre detaljer, autenticitet, lejrbålsstemning, nærvær og hjerte.Indenfor er der 10 værelser, lækker yogasal med kig til naturen udenfor, hyggelig pejsestue med bøger og musikinstrumenter og spisestue.Værelserne er enkle i feriekolonistil, men rene og pæne.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger