Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

RESTORATIV YOGA WORKSHOP "Fra Gøren til Væren" v/ Mia Martinez

Arrangør:HUSET NAMASTÉ v/ Mia Martinez
Placering:Farum Hovedgade 54, 1. sal, 3520 Farum
Fra:11/12/2021 kl. 09:30
Til:11/12/2021 kl. 13:00
Antal visninger:136

Restorativ Yoga Workshop
Fra Gøren til Væren v/ Mia Martinez

Lørdag d. 11. december
kl. 9:30 - ca. 13:00

Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere. RESTORATIV YOGA er en hjælpende hånd til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi & god dyb afspænding…at går fra gøren til væren.

Giv dig selv 3 1/2 timers egenomsorg og nærvær med denne rolige, blide og energi givende workshop. På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter tid til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig – alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne – du skal blot hvile. Hver stilling holdes i minimum fem minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger & stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile.

Vi starter workshoppen med en guidet meditation og enkelte vejrtræknings-øvelse for at etablere vores center. Derefter, varme vi kroppen op med blid yoga hvor alle kan være med, inden vi skal ind i de restorative stillinger. Til sidste afslutter vi med en body-scanning og en dyb savasana.

PRAKTISK
• Alle er velkomme på workshoppen, intet forhåndskendskab til yoga er nødvendigt.
• Medbring gerne en ekstra trøje eller et par varme sokker, så du kan holde varmen i stillingerne.

Pris:  kr. 525 ... Book HER 

Plads til max 8 (min 4) per workshop
Te & snaks serveres 

www.HusetNamaste.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: