1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Velvære og afstresningsretreat med yoga, saunagus, isbad, fjordbad, sund mad og nærende samtaler

Arrangør:annahvas.dk
Placering:Præstø
Fra:25/5/2022 kl. 15:00
Til:27/5/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:614

Velvære og afstresningsretreat med yoga, saunagus, isbad, fjordbad, sund mad og nærende samtaler.

Hér er din mulighed for at få en pause fra hverdagens ræs og invitere foråret ind. Drømmer du om tid til at fordybe kontakten til dig selv, ro til at mærke livet - i nærende selskab med andre? 3 dage, hvor du vil blive forkælet med yoga, saunagus med is- og fjordbad med efterfølgende vitamin-shot, sunde snacks og lækker mad - og ikke mindst dybe, uforstyrrede samtaler, med plads til både at grine og græde.

Vi har med stor succes afholdt udsolgte dagsworkshops med ’”Restorativ Yoga og VikingeGus™”. De overvældende positive tilbagemeldinger vi har fået, har givet os lyst til mere tid til samme proces – hvor vi fordyber, fordøjer, men også fornyr kontakten til det, der er i dit liv lige nu. 

”Jeg har nu to gange deltaget i Annas og Floras afholdelse af restorativ yoga kombineret med vikingegus. Det hører til noget nær det bedste jeg har givet og gjort for mig selv. Hvorfor? Fordi: Der opnås ro og velvære i hoved og krop. Det er en sejr at finde ud af, at hoved og krop kan mestre det “ekstreme”. De to er kyndige, empatiske og omsorgsfulde guider, der formår at skabe et rum af nærvær for alle, at det oveni foregår i de mest æstetiske rammer på Kirsebærkroen og toppes med smuk og lækker mad gør, at jeg nok er blevet afhængig. Annette Pommer, Præstø” 

Det var en meget positiv oplevelse at opleve kombinationen af restorativ yoga og isbad/sauna! Ikke mindst gjorde oplevelsen mig meget nysgerrig på hvad der egentlig sker i kroppen, når den udsættes for de forskellige sanseindtryk. Det MÅ have en gavnlig effekt - formentlig via signalstoffer og hormoner, der svømmer ud i blodet og giver velvære og sikkert også sundhed. Det må prøves igen! Lotte Hvas, 68 år, læge 

Omgivelserne Det foregår på Kirsebærkroen i Præstø – kun 1 time fra København, som med sine naturskønne omgivelser mellem skov og fjord i sig selv indbyder til ro og nærvær. Der er 11 nyrenoverede dobbeltværelser med eget bad/toilet. Kommer du med en partner/veninde, deler I værelse. Kommer du alene, kan du mod et tillæg få dit eget værelse. Gruppen er på max 14 deltagere. 

Dagene ledes af Anna Hvas, selvstændig praktiserende psykoterapeut (mpf), mangeårig yogalærer og indehaver af annahvas.dk. I 2021 købte hun Kirsebærkroen i Præstø sammen med sin mand, som de ønskede skulle blive et behageligt, naturskønt og roligt sted for bl.a. retreats tæt på København.

Flora Cornelia Hjorth, selvstændig praktiserende coach, samtale- og kropsterapeut (RAB), yin yogalærer og indehaver af floracornelia.dk. Medindehaver af mobil-saunagus.dk, hvor hun sammen med sin kæreste siden juli 2020 har guidet og superviseret tusindvis gennem isbad og saunagus. Kulde- og varmeterapi har været vigtige værktøjer for hendes vej ud af livstruende stress og depression. 

Om aktiviteterne i programmet:

VikingeGus™ forener sundhed og velvære gennem kraftfuld kulde- og varmeterapi. Vi starter med iskoldt ægte isbad efterfulgt af 3 runder dejlig varm saunagus med isbad imellem hver runde. Saunaen er ca. 80 grader og isbadet 0 grader. Vi superviserer dig i isbadet og giver dig værktøjer til at håndtere kulden. Så uanset om det er din første gang eller du f.eks. er garvet vinterbader, så søger vi for at give dig en tryg og grænseudvidende oplevelse. Vi anbefaler, at du sidder i isbadet i op til 2 minutter ad gangen - de fleste overrasker sig selv! En runde dejlig varm saunagus indeholder 3 rene æteriske olier og tager ca. 12-14 minutter. Vi inviterer til stilhed ledsaget af musik og guider til fordybelse.

Velvære SaunaGus foregår ved fjorden. Vi skal igennem 3 skønne runder saunagus med ekstra fokus på velvære og udrensning. Mellem hver runde bader vi i fjorden. Der vi være hjemmelavet naturlig bodyscrub, peelende ansigtsmaske og hårkur. Duftende under saunagusen vil understøtte udresning og ny energi. 

Restorativ yoga er en meget virksom teknik til at genoplade energi og mærke ro indeni. På grund af dets nænsomhed er det for alle. Du vil sidde eller ligge i behagelige yogastillinger, der er bygget op af forskelligt behageligt yogaudstyr.

Dynamic Yoga er et blødt flow, der i samspil med åndedrættet åbner, bevidstgør og styrker kroppen. Et flow, der inviterer til større bevidsthed og lydhørhed overfor det der sker i kroppen og sindet her og nu. 

Retreatet indeholder:

  • 3 dage / 2 nætter på Kirsebærkroen – The Inn Between i Præstø
  • VikingeGus
  • Restorativ yoga
  • DynamicYoga
  • Velvære SaunaGus 
  • Oplæg om nervesystemet, grænsesætning, stresshåndtering og selvomsorg i en turbulent hverdag.
  • Faciliterede gruppesamtaler
  • Egen tid til afslapning eller selvrefleksion
  • 2 overnatninger i dobbeltværelser på Kirsebærkroen
  • 2 x aftensmad,
  • 2 x sund brunch, vitamin-shots og sunde snacks, tilberedt af Kirsebærkroen 

Pris før 1/5: 3.950,- Pris efter 1/5: 4.450,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,- som bookes via tilmelding 

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, Anna 31 33 62 90 eller Flora 31 50 31 52. 

Tilmelding
Link: https://mobil-saunagus.dk/booking/
Din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. 

Program

Onsdag d. 25/5 (Fordybe)
15.00-16.00: Ankomst, check-in på værelser og velkomst-snack på Kirsebærkroen – The Inn Between
16.00-17.00 Velkommen v. Anna & Flora
17.00-19.00: VikingeGus™
19.30-20.30 Middag tilberedt af Kirsebærkroen
21.00-22.00 Restorativ Yoga 

Torsdag d. 26/5 (Kr. Himmelfart) (Fordybe og fordøje)
08.00: Fjordbad med vitamin-shot og lille snack
09.00-10.00: DynamicYoga
10.00-11.00: Sund brunch
11.00-12.30: Oplæg om nervesystemet, grænsesætning og stresshåndtering i en turbulent hverdag og selvomsorg
12.30-13.30: Let snack
13.30-17.00: Egen tid med refleksioner, gåtur, skriverier eller lignende
17.00-18.00: Blid & blød yoga, mix af dynamic og restorativ yoga
18.30-20.30: Middag tilberedt af Kirsebærkroens personale
20.30-22.00: Samtaler for at fordybe/fordøje dagens oplevelser faciliteret af Anna & Flora 

Fredag d. 27/5 (Forny)
08.00-10.00: Velvære SaunaGus ved fjorden
11.00-12.00: Brunch
12.00-13.00: Afrunding og afgang fra Kirsebærkroen 

Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

Alle kan være med uanset tidligere kendskab til eller erfaring med yoga, saunagus og vinterbadning. Du kan deltage med skader og skavanker, men gør os gerne opmærksom på disse.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger