1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAFERIE PÅ KRETA 2.-9. OKT.

Arrangør:WESSEL YOGA
Placering:ALMYRIDA
Fra:2/10/2022 kl. 08:00
Til:9/10/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:212

BRING DIN KROP OG DIT SIND I HARMONI på den guddommeligt smukke græske ø KRETA
2. -9. oktober 2022

I løbet af ugen i de smukkeste omgivelser får du mulighed for at hvile, genoplade dine batterier, dyrke yoga, solbade, nyde badeture i middelhavet, nære kroppen med god mad eller lave lige præcis det, som du har lyst til.

På denne yogarejse, hvor du er kommet langt væk fra hverdagen, travlhed og rutiner, vil du opretholde en sund balance mellem dit sind, krop og sjæl ved at pleje hele dig selv. I en stresset hverdag er der ikke tid og rum til at mærke sin krop – og dermed hvordan man har det. Derfor er et kortere eller længere ophold, hvor man trækker sig fra hverdagen i kombinationen med yoga, meditation, afspænding, somatics movement og mindfulness, kan virkelig byde ind med noget værdifuldt og langvarigt. Din krop og dit sind vil takke dig. 

EN YOGAFERIE, HVOR DU KOMMER HJEM TIL DIG SELV

I løbet af ugen på Kreta skal du dyrke masser af body-mind træning - yoga, meditation, mindfulness og somatics movement - alt sammen med det formål at du kan mærke dig selv, opnå en dyb indre ro, en glæde, et overskud, et nærvær og måske genfinde din yogaglæde igen, hvis den har været lagt på hylden i længere tid og
allervigtigst at du mærker dig selv. 
Der vil også være masser af tid til at slappe af ved poolen eller på stranden, nyde en massage i hotellets spa, gå på shoppng i de små lækre butikker i Almyrida eller lave lige det, du har lyst til. 

EN TYPISK DAG PÅ YOGAFERIEN

Kl. 08.00 – 09.30 - Morgenmeditation, yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 09.30 – 11:00 - Lækker brunch*
Kl. 11.00 – 16:30 - Tid til dig, Spa behandling og/eller afslapning ved pool området eller på stranden
Kl. 16.30 – 18:00 - Afstressende yoga og somatics movement, mindfulness og afspænding
Kl. 18.00 – 19.30 - Tid til dig, dukkert i Middelhavet, solnedgang, hygge
Kl. 19.30 - Middag og aftenhygge

Det er helt magisk og smukt at starte dagen med morgenyoga, mens den helt særlige og gamle fiskerby er stille. At vågne op med den smukkeste udsigt over De Hvide Bjerge og Middelhavet og bevæge sig roligt igennem solhilsner og vente på de første solstråler, der kærtegner både krop, sind og sjæl💛 Lige de her magiske øjeblikke har rørt alle og huskes som den bedste måde at starte dagen på. Grundstenen med nærvær, ro og en dyb forbindelse mellem krop og sind er blevet lagt for endnu en smuk dag på Kreta. Nogle dage dyrker vi morgenyoga på tagterrassen og nogle dage ude i naturen omgivet af oliventræer.

Midt på ugen er der en yoga fri dag, hvor du kan tage på shopping til Chania, vandre i nogle af de mange kløfter eller lave lige præcis det, du ønsker.

Om eftermiddagen lander du blidt på yogamåtten og vender opmærksomheden indad, hvor du bliver guidet igennem blide afstressende øvelser og åndedræts teknikker, samt mindfulness og afspænding. 

DU VIL BO PÅ ET FANTASTISK VOKSENT HOTEL LIGE VED STRANDEN

Du kommer til at bo på det super lækre Hotel Aloe Boutique, som kun er for voksne. Livet på det lille og hyggelige hotel foregår meget stille og roligt. Det ligger kun 1 min. gang fra havet.

Du kommer til at sætte farten rigtig godt ned, nyde solen, varmen, det turkisblå hav og ikke mindst kretenernes gæstfrihed i den lille gamle fiskerby.

Der er masser af dejlige tavernaer langs stranden, hvor man kan nyde en god græsk salat, kigge ud over havet eller nyde de lokale. Der er kun ganske få turister i byen, hvilket betyder, at du kan opleve det ægte Kreta og det skaber samtidigt en dejlig ro.
Der findes også nogle flotte vandreruter i nærheden, hvor man kan opleve naturen, avokadotræerne og spektakulære udsigter over Middelhavet og bjergene, hvor man kan opleve de nærmeste landsbyer med deres små hyggelige kapeller.

Du kommer til at dyrke yoga med en spektakulær udsigt ud over Middelhavet på den ene side og De hvide bjerge på den anden side.

Selve hotellet ligger i den lille by, Almyrida, ca. 30 – 45 min kørsel fra Chania, hvor lufthavnen er.

Yogarejsen inkluderer halvpension – brunch efter morgenyogaen og super lækker mad i a la carte restauranten.  

Der er muligt at booke et eneværelse eller dele et dobbeltværelse med en veninde, ven eller partner.

Jeg har afholdt 5 yogarejser på dette super lækre hotel og det er bare et godt sted, hvis man skal væk fra hverdagen og oplade batterierne til vinteren.
Der er afrejse både fra Billund og Kastrup. 
Rejsen er arrangeret i samarbejde med Bravo Tours.

Læs mere om YOGAREJSEN til KRETA her. 
Du kan også læse mere om hotellet på deres hjemmeside her

Hvis du er interesseret i at komme med på rejsen, så skriv til eva.wessel@wesselyoga.dk eller ring på mob. 51342507.
Obs. DER ER SIDSTE TILMELDINGSFRIST D. 15. JUNI, hvor pladserne efterfølgende bliver frigjorte til andre rejseglade kunder. Så hvis du ønsker at skabe harmoni, balance og lade dine batterier op, skynd dig at booke din plads, da der er få pladser tilbage. 

Jeg håber, at jeg kan byde dig hjertelig velkommen til en fantastisk YOGAFERIE på KRETA. 

Namasté!
Eva


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger